voda odmućena

Rijeka: I dalje treba prokuhavati vodu!

Foto: Dino Stanin
Rijeka: I dalje treba prokuhavati vodu!
28.12.2009.
u 12:27
Iako su vrijednosti ponovno unutar dozvoljenih, građani će se morati strpjeti još koji dan jer, kako tvrdi direktor KD-a Vodovod i kanalizacija Željko Mažar, slijedi ispiranje vodovodne mreže i vodospreme te konačni pregled županijskog NZZJZ-a.
Pogledaj originalni članak

RIJEKA - Voda s izvorišta riječkog prstena više nije zamućena, no Riječani i peti dan zaredom moraju prokuhavati vodu. Iako su vrijednosti ponovno unutar dozvoljenih, građani će se morati strpjeti još koji dan jer, kako tvrdi direktor KD-a Vodovod i kanalizacija Željko Mažar, slijedi ispiranje vodovodne mreže i vodospreme te konačni pregled županijskog NZZJZ-a.

Ukidanje preporuke prokuhavanja vode za piće uslijedit će tijekom tjedna, obećao je Mažar.

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar ljutatrava
ljutatrava
13:36 28.12.2009.

kad se ne znaju snaći, pozovu Bandića i Ljuštinu ovi popiju,svaki,3-7 lit. pred kamerama i voda je zdrava. Ako mi ne vjeruju neka odu u Vrbane i Jarun i neka pitaju stanare.A ovoj dvojici ništa..