akcija u kampu

Putin voli izazove: Penjao se na stijenu, savijao tavu i obarao ruke

Foto: AFP/Pixsell
putin (1)
Foto: AFP/Pixsell
putin (1)
Foto: AFP/Pixsell
putin (1)
Foto: AFP/Pixsell
putin (1)
Foto: Reuters/Pixsell
putin (1)
Foto: Reuters/Pixsell
putin (1)
Foto: Reuters/Pixsell
putin (1)
02.08.2011.
u 14:30
Neprimjerena odjeća nije smetala ruskom premijeru da krene u akciju za posjeta ljetnom kampu mladih aktivista na jezeru Selinger.
Pogledaj originalni članak

Za posjeta ljetnom kampu mladih aktivista na jezeru Selinger u pokrajini Tver ruski premijer Vladimir Putin nije odolio izazovu. Održao je govor mladim pristašama politike Kremlja pristiglima iz 84 ruskih regija, a nakon toga krenuo u akciju.

Okušao se u penjanju po stijeni u čemu mu nimalo nije smetala neprimjerena odjeća – košulja, hlače i cipele. Potom je testirao svoju snagu savijajući tavu, a neke od mladih aktivista izazvao je u natjecanju obaranja ruku.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

DU
Deleted user
14:43 02.08.2011.

prije nego bilo tko komentira piše: Ovaj članak još nije komentiran. Budi prvi i započni raspravu! ___________________________________________________________ Bilo bi dobro da netko upre prstom u članak jer ga ja ne vidim... vidim naslov, jednu rečenicu i fotografiju....

KU
kumpare
15:39 02.08.2011.

Jel se popeo na njega, zna li netko.......?

OS
orion_snake
16:25 04.08.2011.

pa imali smo sicas se meca sa ivanisevicom