Žestoka svađa

Pucnjava u klubu veterana BBB-a, trojica ozlijeđena

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Pucnjava u klubu veterana BBB-a, trojica ozlijeđena
02.12.2013.
u 11:40
Dvojica muškaraca teško su ozlijeđena, a jedan lakše u sukobu koji se u nedjelju oko 19 sati dogodio u prostorijama kluba veterana BBB-a u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.
Pogledaj originalni članak

Dvojica muškarca teško su ozlijeđena, a jedan lakše u sukobu koji se u nedjelju oko 19 sati dogodio u prostorijama kluba veterana BBB-a u Heinzelovoj ulici u Zagrebu.

Verbalna svađa između članova udruge i nekoliko nepoznatih osoba pretvorila se u fizički sukob u kojem je zasad nepoznati muškarac vatrenim oružjem lakše ozlijedio 31-godišnjeg I. T. koji je prevezen u Kliniku za traumu.

Ž. T. (47) i A. M. (39) s teškim su ozljedama prevezeni u KB Dubrava. U policijske prostorije dovedena je jedna osumnjičena osoba. Istraga je i dalje u tijeku.

>>Boysi se međusobno potukli, policija privela petero navijača

>>Navijači se nakon utakmice sukobili s policijom!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PI
pinkec
19:24 02.12.2013.

Citat: "... nepoznati muškarac vatrenim oružjem lakše ozlijedio 31-godišnjeg I. T. koji je prevezen u Kliniku za traumu. Ž. T. (47) i A. M. (39) s teškim su ozljedama prevezeni u KB Dubrava. U policijske prostorije dovedena je jedna osumnjičena osoba. Istraga je i dalje u tijeku." (kraj citata) Izgleda, kao neka odmazda? Netko je bio zadužen za nered, kojeg nije bilo na utakmici!