iskustvo covid pacijentice

Prvi put jedva osjetila da je zaražena, drugi put mislila da će umrijeti: 'Mislila sam da sam imuna...'

Foto: Screenshot
Leslie Tanyan dva se puta zarazila koronavirusom
Foto: Screenshot
Leslie Tanyan dva se puta zarazila koronavirusom
Foto: Screenshot
Leslie Tanyan dva se puta zarazila koronavirusom
Foto: Screenshot
Leslie Tanyan dva se puta zarazila koronavirusom
21.10.2020.
u 11:58
S njome su se slagali i liječnici koji je u kolovozu, dva mjeseca nakon prve zaraze koronavirusom, u početku nisu ni testirali
Pogledaj originalni članak

Amerikanka Leslie Tanyan (46) iz Oklahoma Cityja dva se puta zarazila koronavirusom, što je znatno oštetilo njezina pluća pa je, nakon tri tjedna na intenzivnoj, prebačena u dom za njegu. 

Nakon prvog pozitivnog testa u lipnju, Leslie tvrdi da je jedva primijetila da nešto nije u redu, ali nakon što joj je ponovno pozlilo dva mjeseca kasnije, hitno je prebačena u bolnicu, piše Mirror

"Suprugu sam rekla da hitno moramo ići u bolnicu. Nisam mogla disati. Kisik u plućima toliko je brzo nestajao da sam nedugo nakon toga pala u nesvijest", ustvrdila je. 

Rekla je i kako je vjerovala da je imuna, a s njome su se slagali i liječnici koji je u kolovozu prvo nisu ni testirali.

"COVID je toliko nov da svakodnevno uče", rekla je Leslie nakon što je ipak drugi put testirana te se uspostavilo kako su i ona i liječnici bili u krivu

VIDEO Mogu li se simptomi koronavirusa pojaviti i odmah nestati

Nakon borbe za život u bolnici, dva je puta imala negativan rezultat i provela je mjesec dana u domu za dugotrajnu njegu kako bi liječila pluća. Prošli se tjedan vratila kući te upozorila ljude da budu na oprezu. 

Liječnici su joj rekli kako je "imala puno sreće" i kako mnogi sa sličnim tegobama ne prežive. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
12:06 21.10.2020.

Uz 150 kila žive vage + vjerojatno brdo dijagnoza uzrokovane debljinom kao na primjer dijabetes... Ma dajte....

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
13:22 21.10.2020.

BAKTERIJSKA UPALA pluća, kada se ne zaliječi antibioticima do kraja i ponovo razbukta onda su simptomi drastićno jači! Onda ovakve priče koriste za lažnu propagandu!!!

Avatar renac
renac
14:35 21.10.2020.

To se zove teror medija,prvo sa blazim vijestima onda kad vide da ih ljudi ne puse onda sve invazivnije vijesti i onda vas zatvore tzv lockdown na hrvatskom,ali ne bojte se tko ubija tijelo nego dusu.