Provale u Benkovcu

Provalio u pet objekata, a ukrao samo sitniš, alkohol i dva pršuta

Foto: Arhiva VL
Provalio u pet objekata, a ukrao samo sitniš, alkohol i dva pršuta
06.06.2010.
u 09:22
Nepoznati lopov je provalio i u zgradu benkovačke gradske vlasti, no od tamo nije ništa otuđio već je porazbijao nekoliko ladica i jedan monitor.
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Nepoznati provalnik u noći na nedjelju počinio je niz krađa, provala i pokušaja provala u samom centru Benkovca. Krenuo je s kafićem Krešimir gdje je nakon provale u kafić, provalio i u poker automate, te registar kasu. Uzeo je samo sitniš, ali je vlasniku provalama počinio štetu od oko 6500 kuna. Odmah potom je provalio u zgradu benkovačkog Poglavarstva.

Vjerojatno revoltiran što u zgradi benkovačke gradske uprave nije našao vrijednosti koje je mogao odnijeti razbacao je papire, ali i devastirao odnosno porazbijao nekoliko ladica i jedan monitor. Potom je 'samo' pokušao provaliti u jedan frizerski salon, a kasnije je i provalio u još jedan kafić odakle je otuđio nešto novca i dvije boce alkoholnog pića. Sve je začinio krađom i provalom u mesnicu odakle je otuđio dva pršuta. Ukupna šteta koju je lopov počinio provalama u pet objekata iznosi oko 14.500 kuna. Policija traga za lopovom.  

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
11:35 06.06.2010.

Moja preporuka lopovu - pršut nikako dati u pršutoreznicu. Jest da lijepo izgleda, da su fete tanke kako treba, ali djeluju nekako umjetno. Najbolje je imati dugi tanki nož i stalak pa lagano rezuckati. Preporučam domaće crno vino.