normalizacija odnosa

Pripremaju se tajni pregovori Kosova i Srbije

Foto: VL
Pripremaju se tajni pregovori Kosova i Srbije
03.05.2010.
u 14:41
Srbija svojom politikom miješanja u neovisnost Kosova doprinosi destabilizaciji regije. Stoga se očekuje pritisak EU i SAD-a za otvranje tajnog proces pregovora.
Pogledaj originalni članak

Međunarodna zajednica priprema se za nove tajne pregovore Kosova i Srbije, izjavio je danas publicist i kosovski analitičar Veton Surroi, prenosi agencija Beta.

- Srbija svojom politikom miješanja u neovisnost Kosova doprinosi destabilizaciji regije. Stoga se očekuje još veći pritisak zemalja EU i SAD za otvaranje tajnog procesa pregovora između Kosova i Srbije o normalizaciji odnosa - izjavio je Surroi.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PO
poirot
15:16 03.05.2010.

Kakva glupa konstrukcija od inače jednog od retkih pristojnih Šiptara,Vetona Suroija. Imate \"neovisno\" Kosovo,čemu onda tajni pregovori.Oko čega?Rekli ste da vas mišljenje Beograda ne interesuje i da možete bez njega.Pa terajte onda.

BO
bosut1
22:09 03.05.2010.

Kako tajni pregovori ?Ako ce biti pregovora, i to jos tajnih ,zasto ovaj kukurice tako rano?Ili ce biti tajni samo za srbe?

MA
mališa
22:36 03.05.2010.

Ja bih podelio Kosovo tako da Severno Kosovo ostane u Srbiji, a u ostatku obezbediti kulturnu autonomiju za Srbe kao i recipročno za Albance u Južnoj Srbiji. Teško je s njima živeti zajedno u jednoj državi kad nam ni po čemu nisu slični. Sasvim različita kultura, običaji, vera, jezik...