Pet godina braka

Princ Charles i Camilla sve se manje viđaju i ne žive u idili

Foto: reuters
Princ Charles i Camilla sve se manje viđaju i ne žive u idili
08.07.2010.
u 16:43
Njih dvoje navodno više vole provoditi vrijeme sami, a nakon što je u travnju slomila nogu, Camilla je otišla na imanje u Ray Mill.
Pogledaj originalni članak

Nakon pet godina braka britanski prijestolonasljednik princ Charles i njegova supruga Camilla više ne žive u idili, tvrde britanski mediji koje citira i njemački tabloid Bild. Njih dvoje navodno više vole provoditi vrijeme sami, a nakon što je u travnju slomila nogu, Camilla je otišla na imanje u Ray Mill.

Jedan obiteljski prijatelj za Daily Mail je ipak izjavio da je Camilla odlučila provoditi vrijeme sa svoje petero unučadi, a Charles baš i ne voli tu vrstu nemira. Britanska javnost vjeruje da bi razvod bio katastrofalan za kraljevsku obitelj, osobito stoga što Camillu smatraju odgovornom i za neuspjeh Charlesova braka s Dianom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

IB
istina_boli
11:40 21.07.2010.

He, kakvu ce saobracajku izmislit za Kamilu, kad ne moz ni da hoda?

VU
vucko
08:34 09.07.2010.

U jednu ruku imam razumjevanja za Charlesa !

AG
Agramer198
15:32 14.07.2010.

a kae z onim njegovim izjavama da \"želim biti tvoj uložak Camilla\"? XDXD