NESTAO U BEOGRADU

Javio se prijatelj nestalog Splićanina: 'Nije mogao upasti u rijeku, meni je ta ograda do preko pasa, a on nije mali'

Foto: screenshot/nestali.hr
Matej Periš
Foto: MUP RH
Matej Periš
02.01.2022.
u 09:08
Prijatelji Mateja Periša ispričali su da su prvo otišli na večeru, a potom u noćni klub uz Savu. Kada je društvo u jednom trenutku shvatilo da Mateja nema neko vrijeme, počeli su ga tražiti
Pogledaj originalni članak

Matej Periš (27) iz Splita nestao rano ujutro na Staru godinu u Beogradu, a posljednji put viđen je u klubu 'Gotik' oko 2.30 sati gdje je bio sa svojim prijateljima. Nakon toga mu se izgubio svaki trag. 

Njegovi prijatelji ispričali su da je njih sedmero prvo otišlo na večeru u jedan restoran u Betn hali, a potom u klub Gotik. Kada je društvo u jednom trenutku shvatilo da Mateja nema neko vrijeme, počeli su ga tražiti, piše Blic. 

Na izlazu iz kluba shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi, a nakon potrage otišli su u smještaj te su se nadali da će Matej ujutro doći. Međutim, kako se to nije dogodilo, kontaktirali su policiju. 

 

Jedan Matejev prijatelj snimio je i video u kojem govori o njegovom nestanku.  

- Nije mogao upast u rijeku, meni je ta ograda do preko pasa, iza ograde ima još komad betona. Rijeka je plitka, da je upao mogao je gdje izaći jer ima tamo blizu brod. Nema puno kamera, ima možda još jedan restoran, ako se može do njih doći, čisto da vidimo je li negdje otišao i što se desilo - ispričao je u videu koji je objavio na YouTubeu prijatelja Mateja.

VIDEO Nadzorne kamere snimile su Mateja Periša: Stepenicama se spuštao prema splavu na Savi

 

- Ako je i ikakvo nasilje bilo, nije on mali. Nije njega mogao spremit jedan čovjek u džep i negdje ga odnijeti. Ili da eventualno nikada nije izašao iz kluba i da su ga oni spremili u neki podrum. Možda možete saznati tko radi u klubu, ima li veze s kakvom mafijom. U klubu je bila sve mlađa ekipa, bio je neki koncert hip-hop što sluša mlađa generacija, nije bilo opasnih ljudi - dodao je prijatelj nestalog.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

ME
medvedgrad
09:54 02.01.2022.

A jeste nasli di otici...

MA
Mateo11
10:03 02.01.2022.

Trebao je poslušati oca i ne ići u Beograd!!

KR
Kreso1969
13:33 02.01.2022.

Nadam se da ce mladica pronaci zivog i zdravog. Srbija nije zemlja gdje ides ako bas ne moras.