Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL Prihvaćeno izvješće Ruže Tomašić, Hrvatskoj novih 158 milijuna eura

Prihvaćeno izvješće Ruže Tomašić, Hrvatskoj novih 158 milijuna eura

11. 09. 2018. u 13:43 39
Projekte za 2019. potrebno je predati do listopada 2018.

Na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta danas je prihvaćeno izvješće hrvatske zastupnice Ruže Tomašić o Programu potpore strukturnim reformama (SRSP).

Spitzenkandidat Manfred Weber 'Podjela na Istok i Zapad znači kraj EU'

Izmjenom postojeće uredbe osigurano je povećanje financijske omotnice sa 142 na 300 milijuna eura, što će posebno koristiti Hrvatskoj koja je jedna od aktivnijih korisnica programa, navode iz ureda Ruže Tomašić.

– Povećanje financijske omotnice sa 142,8 na ukupni iznos od čak 300 milijuna eura jamstvo je da će Program moći poduprijeti reformska nastojanja svake države članice koja to zatraži. Posebno je to važno u kontekstu nove recesije s kojom će se naša gospodarstva u skoroj budućnosti suočiti. Nema bolje pripreme za krizu od strukturnih reformi i zato članice moramo podupirati u njihovim nastojanjima da ih provedu, a tamo gdje svijest ne postoji trebamo uložiti dodatne napore – rekla je Tomašić.

Projekte za 2019. potrebno je predati do listopada 2018.

Ruža Tomašić u svibnju je organizirala i prvu međunarodnu konferenciju o zdravstvenom turizmu na otocima koja se primarno bavila boljim korištenjem Programa potpore strukturnim reformama u tom području.

Pogledajte video o oružju koje je imalo ključnu ulogu u oslobađanju Hrvatske:

Must have
Proljetni komadi u kojima ćete izgledati stajliš, a za njih ne morate potrošiti pravo bogatstvo
pogledajte na vecernji.hr
  • 14:32 11. rujna 2018.

    Nazadni klerofašisti rade i priskrbljuju, a napredne kumrovečke snage čekaju da potroše ležečki kroz razne parazitske udruge to što je Ruža ishodila!!!!!

  • 14:16 11. rujna 2018.

    bravo ružo... ružo hrvatska

  • 14:38 11. rujna 2018.

    Koliko su Mimica i Borzanka dosad namaknuli sredstava? A Jakovčić?

Komentirajte
Vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice vecernji.hr kliknite na "Slažem se".