Nesreća kod Gline

Prevrnuo se traktorom u jarak dubok četiri metra i poginuo

Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
Prevrnuo se traktorom u jarak dubok četiri metra i poginuo
20.06.2019.
u 10:49
Nesretni je 38-godišnjak od zadobivenih ozljeda na licu mjesta poginuo
Pogledaj originalni članak

Sinoć, oko 19,50 minuta, na području Gline, u selu Brestik, 38-godišnji muškarac upravljao je traktorom koji se prevrnuo u odvodni kanal.

Nesretni je 38-godišnjak od zadobivenih ozljeda na licu mjesta poginuo. Do prevrtanja je došlo kada je 38-godišnji muškarac neregistriranim traktorom obavljao poljoprivredne radove te se uslijed proklizavanja traktor prevrnuo u odvodni kanal dubok oko 4 metra.

Tom prilikom vozač je pao pod traktor, koji ga je prikliještio te je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Očevid je vodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku. O ovom slučaju policija će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu podnijeti izvješće.   

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TI
Tirano
12:40 20.06.2019.

Na žalost, dobra čelična konstrukcija, samo okvir te vezanje spasilo bi mnoge traktoriste smrti! Idu po vrlo nakošenim terenima a za traktor se zna da ima vrlo loše težište te su prevrtanja česta!? No, sad je gotovo! Neka mu je mir vječni! Amen!

AE
aerosol
16:12 20.06.2019.

Manje je mrtvih na dnevnoj bazi bilo za vrijeme rata nego sad. Ceste su postale prva crta bojisnjice.