sisak

Preminuo novinar i diplomat Aleksandar Milošević

Preminuo novinar i diplomat Aleksandar Milošević
06.09.2018.
u 13:05
Od 1971. seli se u Zagreb gdje radi u Vjesniku te tjedniku Arena kao reporter, komentator, urednik rubrike, pomoćnik glavnog urednika, dopisnik iz inozemstva
Pogledaj originalni članak

Aleksandar Milošević, novinar i diplomat preminuo je u 76. godini života.

Rođen je u Zagrebu, osnovnu i srednju školu pohađao u Slavonskoj Požegi te studirao na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Bio je 60-ih i početkom 70-ih dopisnik Večernjeg lista iz Požege i Našica.

Od 1971. seli se u Zagreb gdje radi u Vjesniku te tjedniku Arena kao reporter, komentator, urednik rubrike, pomoćnik glavnog urednika, dopisnik iz inozemstva. Tri je godine proveo u Bejrutu i Damasku, nakon čega se stalno nastanjuje u Sisku gdje nastavlja raditi za Vjesnik.

Godine 2000. odlazi u Makedoniju kao veleposlanik RH u Republici Makedoniji. Tijekom svoje 35-godišnej novinarske karijere dobio je brojna priznanja struke za dugogodišnji novinarski rad. 

Posljednji ispraćaj Aleksandra Miloševića bit će u petak, 07. rujna u 14 sati na Gradskom groblju Viktorovac u Sisku.

>> Pogledajte video Krasnec: Ovo je skandal na razini afere Watergate

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.