pretrčavao cestu

Umro 18-godišnji Britanac nakon naleta automobila na autocesti

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Umro 18-godišnji Britanac nakon naleta automobila na autocesti
24.06.2018.
u 15:55
U neposrednoj blizini mjesta nesreće je pješački most preko autoceste, kojim se sigurno može preći s jedne na drugu stranu odmorišta.
Pogledaj originalni članak

Osamnaestogodišnji britanski državljanin preminuo je u KBC Rijeka od posljedica nesreće sinoć na autocesti Rijeka-Rupa, kad je na njega, dok je pretrčavao prometnicu, naletio automobil.  

Kako je izvijestila PU primorsko-goranska, nesreća se dogodila 35 minuta nakon ponoći kod odmorišta Vrata Jadrana. Mladi Britanac je bez svijesti, s teškim ozljedama prevezen u KBC Rijeka, gdje je umro. 

 Doznaje se da je pretrčavao četiri traka autoceste, prema južnom dijelu odmorišta Vrata Jadrana, a autobus u kojem se vozio do tad se zaustavio sa sjeverne strane. Na njega je naletio osobni automobil riječkih registracijskih oznaka.

 U neposrednoj blizini mjesta nesreće je pješački most preko autoceste, kojim se sigurno može preći s jedne na drugu stranu odmorišta.

 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MO
modovisisajteMaraschino
18:11 24.06.2018.

prečica vodi u smrt kaže izreka, tragični slučaj ju potvrđuje. zbog žurbe i nepromišljenosti ode mladi život u nepovrat

LE
LeandroZG
15:35 24.06.2018.

Odmoriste na rijeckoj obilaznici, s jedne strane je benz pumpa, a s duge pumpa i mcdonalds, iznad obilaznice postoji pjesacki most. Meni je skoro auto pregazio u Engleskoj jer uvijek gledamo lijevo, desno, lijevo, a kod njih kontra voze pa se treba kontra i gledati. RIP mate

MX
Mister X
19:33 25.06.2018.

U principu je sam kriv ali kako poznam majčicu Hrvtsku nisu osigurali taj dio da se jednostavno ne moće tu pretrčavati . .. Nadalje što je tako mlad i tako glup -slijep naivan . nekulturan. Naime mora da je mislio to je tajkva država gdje se tako to radi ali nije imao smisla za brzinu kao da je naivan jadna životinja sanula poznanvanja opasnosti prometa i fizike .....