Na Pliševcu

Predsjedniku uprave Hotela Makarska izgrebali automobil

Foto: Arhivska fotografija
Predsjedniku uprave Hotela Makarska izgrebali automobil
05.03.2010.
u 11:51
Predsjednik uprave poduzeća Hoteli Makarska Joško L. (48) prijavio je policiji da mu je netko u subotu oštetio službeno vozilo marke VW passat.
Pogledaj originalni članak

Predsjednik uprave poduzeća Hoteli Makarska Joško L. (48) prijavio je policiji da mu je netko oštetio službeni automobil  passat.

Kazao je da mu je netko u subotu oštrim predmetom izgrebao automobil na parkiralištu na Obali kralja Tomislava na predjelu Pliševac. Štetu je procijenio na sedam tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RE
real
08:03 06.03.2010.

koje li udarne vjesti..pa ovo se svakodnevno dogadja posvuda i ne mora biti da pocinioc zna ciji je auto, ima slucajeva psihopata koji svoju bijes iskaljuju na vozilu na koje naidju..