potvrđena dugogodišnja suradnja

Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije

Foto: Saponia
Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije
Foto: Saponia
Potpisan sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji između Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije
11.10.2021.
u 15:48
Saponia će nagraditi najbolje radove, organizirati im posjet tvornici i mogućnost da se dodatno upoznaju s radom tvrtke
Pogledaj originalni članak

Ekonomski fakultet u Osijeku potpisao je sporazum o znanstveno-stručnoj suradnji s tvrtkom Saponia. Sporazum se odnosi na uspostavljanje i razvijanje znanstveno-razvojne i stručne suradnje te poslovne suradnje u nizu znanstveno-razvojnih i stručnih područja.

Potpisivanjem sporazuma, istaknuto je, i formalno je potvrđena dugogodišnja uspješna suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije u organiziranju stručnih praksi, seminara, posjeta tvornici i edukativnih programa, posebno na kolegiju Marketing strategije.

- Ekonomski fakultet i Saponia osigurat će pretpostavke za realizaciju dogovorenih projekata i programa, a takav koncept doprinosi razvoju zajednice te omogućava mladim akademskim građanima kvalitetniju podlogu za poslove za koje se obrazuju – rekao je dekan prof.dr.sc. Boris Crnković.

- Kroz suradnju s Ekonomskim fakultetom gradi se i kvalitetna baza stručnog kadra, a Saponia već godinama provodi uspješan model zapošljavanja mladih kadrova s tek stečenom diplomom - izjavila je, pak, Dajana Mrčela, predsjednica uprave Saponije.

Marija Ham, redovita profesorica na Katedri za marketing navela je kako je suradnja Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Saponije rezultat obostranih nastojanja implementacije dvosmjernog transfera znanja. Ovo nije prvi put da studenti smjera marketing rješavaju poslovne slučajeve iz prakse.

Saponia će nagraditi najbolje radove, organizirati im posjet tvornici i mogućnost da se dodatno upoznaju s radom tvrtke. Prijedlozi i analize dane u studijama slučaja, koristit će se u promišljanju marketing strategije poduzeća u stvarnom poslovanju, a na smjeru Marketing, Ekonomskog fakulteta u Osijeku, poručuju, nastavit će i dalje nastavne sadržaje obogaćivati praktičnim iskustvima iz prakse.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.