KRIMINALNI DOSJE

Policija u Posušju uhitila Milu 'Mesara' s Interpolove tjeralice

Foto: Hrvoje JelavićPIXSELL
Policija u Posušju uhitila Milu 'Mesara' s Interpolove tjeralice
13.09.2017.
u 13:10
Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić
Pogledaj originalni članak

Pripadnici Policijske uprave u Posušju uhitili su u utorak Milivoja Utrobičića zvanog Mesar iz Makarske na temelju tjeralice koju je za njim raspisao ured Interpola u Hrvatskoj.

Milivoj Utrobičić (44) uhićen je jučer u prijepodnevnim satima jer za njim tragaju vlasti Hrvatske, objasnili su iz MUP-a Županije Zapadnohercegovačke. Dodali su kako je ovaj Makaranin u srijedu ujutro predan u nadležnost Suda Bosne i Hercegovine koji će odlučiti o njegovu izručenju Hrvatskoj.

Mediji su u više navrata pisali o podugačkom kriminalnom dosjeu Mile Mesara, kako je prozvan Utrobičić, od držanja u ropskom položaju jednoga radnika iz BiH do sudjelovanja u trgovini drogom, krijumčarenju mesa, automobila i drugih predmeta.
Na Općinskom sudu u Splitu protiv njega se vodi više kaznenih postupaka, a u dva su donesene nepravomoćne presude kojima je osuđen na zatvorske kazne.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

AA
aabbcc
14:26 13.09.2017.

..držanja u ropskom položaju jednoga radnika___Sica se hapsi a oni drugi kao hrane po 100-ne robova i nista.

ZA
zagabria1
14:04 13.09.2017.

Ma nije moguće da se sakrio u Hercegovini. Kud baš tamo gdje vladaju red i zakon kao u Švicarskoj

SA
savjest1234
14:15 13.09.2017.

Milivoj čisto hrvatsko ime ?????????