UDALJIO SE S MJESTA MASAKRA

U bijegu je? Policija u pregovorima s čovjekom koji je usmrtio ubojicu iz Cetinja

Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting leaves 12 people dead and 6 wounded
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
Foto: STEVO VASILJEVIC/REUTERS
Montenegro mass shooting
13.08.2022.
u 15:21
Kaluđerović je Borilovića ubio tako što mu je prišao sa strane nepristupačnijeg terena te je pucao prema njemu. Borilovića su već ranili policajci koji su ga pokušavali uhititi, no odbijao se predati.
Pogledaj originalni članak

Prema neslužbenim informacijama, crnogorska policija pregovara s Nenom Kaluđerovićem, muškarcem koji je jučer usmrtio Vuka Borilovića, a potom se udaljio s mjesta masakra. 

Podsjetimo, Kaluđerović je sinoć upucao Borilovića, koji je u mjestu Cetinje u Crnoj Gori ranio šest i ubio 11 sumještana, uključujući dječake od osam i 11 godina. Kaluđerović je Borilovića ubio tako što mu je prišao sa strane nepristupačnijeg terena te je pucao prema njemu. Borilovića su već ranili policajci koji su ga pokušavali uhititi, no odbijao se predati.

Prema informacijama portala Standard, Kaluđerović će se predati ukoliko mu viši državni tužitelj ne odredi pritvor. Prema kaznenom zakonu Crne Gore, ukoliko sud odluči da je Kaluđerović djelovao u nužnoj obrani ili iz straha, može biti oslobođen kazne.

VIDEO: Krvoproliće u Crnoj Gori: Ubijeno 11 osoba među kojima su i djeca

 

 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 22

IP
info_punkt
16:40 13.08.2022.

dakle, čovjek je riskirao svoj život kako bi zaustavio pomahnitalog ubojicu koji je pobio pola grada... i sad se mora skrivati!?

KU
kuramela
16:22 13.08.2022.

Poučak je ,, što vidiš ne vidiš, što čuješ ne čuješ '' Bježi kud te noge nose, to nije tvoja stvar.

PR
prajdali100
15:52 13.08.2022.

Valjda je zaslužio neko priznanje,nagradu !? Što se skriva ?