ZAVRŠEN OČEVID

Policija o nesreći kod Sv. Helene: Nije držao razmak, kamionom udario vozilo ispred sebe i poginuo

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Policija o nesreći kod Sv. Helene: Nije držao razmak, kamionom udario vozilo ispred sebe i poginuo
22.09.2021.
u 10:30
U nesreći je poginuo 36-godišnjak.
Pogledaj originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je očevid nesreće  koja se dogodila 21. rujna u 8.30  kod Svete Helene, a u kojoj je poginula jedna osoba.

Utvrđeno je da je  36-godišnjak upravljao teretnim vozilom čakovečkih oznaka. Kretao se autocestom  A4 u smjeru juga.

Dolaskom do oznake 82 km + 300 metara nije držao potreban  i tada je naletio na priključno vozilo teretnog vozila marke Man TGX našičkih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak, a kretao se istim kolnikom u istom smjeru. U nesreći je poginuo 36-godišnjak.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar klopotec
klopotec
18:32 22.09.2021.

Istina.

TO
Tonto
15:32 22.09.2021.

Meni nije jasno - kolika je bila brzina udarca kada se kabina spljoštila? 50 km/h? 70km/h? I ako je vozio 90 onda je ovaj prvi vozio ne primjerenih 40 ili manje... I tko bi očekivao da autocestom vozi 40 na sat? Kažem zato jer sam se prije dvije godine skoro zabio u kamion na autocesti koji je vozio 30 na sat (po mraku)...