ovo nisu očekivali

Policajci uhitili čovjeka na stanici, a on im poslao pismo iz zatvora. Evo što je u njemu pisalo

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Policajci uhitili čovjeka na stanici, a on im poslao pismo iz zatvora. Evo što je u njemu pisalo
27.11.2021.
u 08:23
Uhićen je krajem srpnja, a sredinom studenog napisao je pismo policiji
Pogledaj originalni članak

Krajem srpnja policajci su slučajno provjerili  muškarca na glavnoj željezničkoj postaji u Bochumu i otkrili kako za 31-godišnjaka postoji nalog za uhićenje zbog prijevare. Od tada je u zatvoru – i sredinom studenog napisao je zapanjujuće pismo policiji. Sadržaj je bio bez uvreda i prijetnji i sa zahvalom, javlja Fenix magazin.

“Vjerojatno mi je bilo potrebno vidjeti kako je ovdje da bih cijenio slobodu.” Zatvorenik posebno zahvaljuje dvojici policajaca koji su ga – u nazočnosti njegovog malog sina – uhitili bez puno buke. S njim su bili “jako pažljivi i fini”. Pismo uhićenog, za  kojeg policija ne otkriva identitet,  završava željom službenicima: “Ostanite zdravi!”

Pozadina njegovih postupaka bila je njegova ovisnost o kockanju.  Stanovnik Bochuma sada prima  stručnu pomoć. Ako bude sve u redu, očekuje se da će početkom iduće godine izaći iz zatvora. “Zahvaljujući vama postat ću druga osoba koja pošteno i ozbiljno ide na posao i bit ću uzor svom sinu.” Kada dođe u policijsku postaju, sve to želi osobno ispričati policajcima.

Dužnosnici Bochuma su dirnuti  pismom zatvorenika te su napisali:  “Policija vam zahvaljuje na riječima koje diraju u srce, vjerujemo mu na riječ i želimo njemu i njegovoj obitelji sve najbolje u budućnosti.”

Video: Napravite otopinu koja će led otopiti za par sekundi!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
14:08 27.11.2021.

Ponekad moraš dotaknuti dno da bi cijenio ono što imaš. .

JM
Jmjm
07:17 28.11.2021.

Napisao jer to mu je izlaznica iz bajbuka

ŠE
Šemso
17:27 27.11.2021.

To je u redu samo ako ne pika kakve vudu lutke s likom tih policajaca