Ravnatelj bolnice M. Zovak:

'Policajac ima prostrjelne rane, stabilno je, nema velikih ozljeda krvnih žila'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Na Trgu svetog Marka upucan je policajac
12.10.2020.
u 09:28
Nema velikih ozljeda krvnih žila, osim ove na ruci, što će se, međutim, riješiti. Upravo je u operacijskoj sali, rekao nam je ravnatelj bolnice KBC Sestre Milosrdnice prof. Mario Zovak.
Pogledaj originalni članak

Policajcu upucanom na Markovu trgu upravo je završena dijagnostika u KBC Sestre milosrdnice i, s obzirom na to da je na njega rafalno pucano, dobro je prošao.

– Dobio je prostrjelne rane lijeve nadlaktice i podlaktice s prijelomom kosti i ozljedom jedne arterije, lijevo lumbalno bez unutarnjih ozljeda te ustrjelnu ranu desno glutealno, gdje mu je i ostao metak u tijelu. Nema velikih ozljeda krvnih žila, osim ove na ruci, što će se, međutim, riješiti. Upravo je u operacijskoj sali, rekao nam je ravnatelj bolnice prof. Mario Zovak.

Podsjetimo, na Markovu trgu oko 8 sati došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen policajac. Prevezen je u bolnicu. Nakon što je policija javila da traži počinitelja, stigla je informacija da je policija pronašla na Jabukovcu tijelo muškarca čiji opis odgovara počinitelju. Počinio je samoubojstvo.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

KE
Kentucky
10:13 12.10.2020.

Na pitanje koliko je hitnoj trebalo da dođe je našoj reporterki rekla kako Hitna nije došla nego kako je došao sanitet.Hitna nije dosla! ????

SJ
Sve je uzalud
10:23 12.10.2020.

..........prokuhalo........................ne može se svako nositi sa novim normalnim.................svako ima svog krivca...........

SJ
Sve je uzalud
10:18 12.10.2020.

......država....vlast ....ima problem...na žalost ništa više neće biti isto....treba uvesti zaštitu područja najmanje do Šibenika...ili treba nešto mjenjati na bolje.....brzi oporavak policajcu koji je kolateralna žrtva....na krivo mjesto u krivo vrijeme...