Prodaja INe

Polančec o slučaju MOL: Osjećam se prevareno i izmanipulirano

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Polančec o slučaju MOL: Osjećam se prevareno i izmanipulirano
21.06.2011.
u 17:08
– Sve ključne odluke donesene su na Predsjedništvu HDZ-a i na užem kabinetu Vlade RH. Nije mi jasno kako sam opet samo ja osumnjičen
Pogledaj originalni članak

Bivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec u današnjem je priopćenju potvrdio da je obuhvaćen novom istragom protiv Sanadera kojega se tereti da je primio mito od mađarskog MOL-a. Polančec tvrdi da se kao i svi članovi Vlade i HDZ-a osjeća prevareno i izmanipulirano dodavši da on nema nikakve veze s primanjem i davanjem mita.

– Sve ključne odluke donesene su na Predsjedništvu HDZ-a i na užem kabinetu Vlade RH. Nije mi jasno kako sam opet samo ja osumnjičen. Radio sam u najboljoj vjeri i najbolje što sam znao, a kada je Vlada RH prihvaćala ugovore, smatrao sam, kao uostalom i svi ostali članovi Vlade koji su za njihovo prihvaćanje glasovali, da su ugovorima zaštićeni vitalni interesi Hrvatske – piše Polančec u priopćenju.

>>Sanader primio nalog za proširenje istrage i tvrdi: To su laži!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 84

OB
-obrisani-
17:32 21.06.2011.

Polančec ako imaš napismeno što su ti naređivali imaš ih u šaci...ako si provodio usmene zapovijedi,naj*** si

BH
bhorvat
17:15 21.06.2011.

Izgubiti dobiveni rat za diplomatskim stolom, pobjedničku vojsku pretvoriti u zločinačku kao i cijelu državu te sve branitelje osuditi na \"trajan i nepovratni\" progon, uspjeh je desetogodišnje politike u Hrvatskoj a ponajviše HDZ-ove vladavine i vlade. Političko silovanje i zatvaranje građana RH nastavlja se nakon one bravarove diktature. I nitko od tih uspješnih političara ne zna što bi s tom državom. Ona im je previše pa su izmislili aferu sa Sanaderom i Inom, predali nas u dužničko ropstvo i dogovorenu pljačku, zatvorili najuspješnijeg europejca kako bi puk shvatio da su te \"promjene\" \"nepovratne i trajne\". Ali to su sve krivi Englezi. Naravno da jesu, naši Englezi.

MI
Miro
02:58 22.06.2011.

Gospodine Polančec, ako niste znali sto radite, jer tvrdite da ste izmanipulirani, tada ste se trebali udaljiti od te sluzbe. Sada je kasno lamentirati. Svi ste vi odgovorini, kao i dirktori poduzeća za počinjene malverzacije i krađu državne imovine.