nevjerojatne fotke

Pogledajte crvenu pješčanu oluju nad oceanom kraj Australije

Foto: Reuters/Pixsell
pješčana oluja (1)
Foto: Reuters/Pixsell
pješčana oluja (1)
Foto: Reuters/Pixsell
Australija, požari
11.01.2013.
u 14:53
Nad oceanom je nastala takozvana crvena pješčana oluja koju je snimio radnik na brodu Brett Martin prije oluje na zapadnoj obali u blizini grada Onslowa
Pogledaj originalni članak

Veliki požari zahvatili su Australiju, gori Novi Južni Wales, Victoriju i Tasmaniju, a nevjerojatna fotografija dolazi s oceana.

Nad oceanom je nastala takozvana crvena pješčana oluja koju je snimio radnik na brodu Brett Martin prije oluje na zapadnoj obali u blizini grada Onslowa.

Kazao je da je more prije dolaska oluje bilo mirno, ali su u daljini primijetili da im se približava ogromni crveni oblak. Kada je nevrijeme počelo, nastali su valovi od dva metra, puhao je jak vjetar, a vidljivost se smanjila na 100 metara.

>> Klimatski ekstremi: Australija gori, Kina se smrzava

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SI
sinaj
16:55 11.01.2013.

Idešššš, fascinantno.

MM
marija malika
08:56 12.01.2013.

zanimljivo...požari još nisu ugašeni....