Riječka obilaznica

Poginula suvozačica u opel fronteri koja se zabila u kamion

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL
Poginula suvozačica u opel fronteri koja se zabila u kamion
26.11.2009.
u 17:40
Nesreća se dogodila u dijelu tunela koji je slabije osvjetljen, stotinjak metara od ulaza, kad je vozač frontere vozeći u smijeru Rupe desnim prometnim trakom udario u stražnji dio kamiona Scania koji je bio ispred njega.
Pogledaj originalni članak

RIJEKA -  U teškoj prometnoj nesreći koja se danas nešto prije 16 sati dogodila na riječkoj obilaznici, u tunelu Jušići na dionici prema Rupi, poginula je 56 godišnja Riječanka Daizy Cenčić, suvozačica u opel fronteri riječkih oznaka , dok je vozač M.B. (53) zadobio teške, po život opasne ozljede i prevezen je u KBC Rijeka na Sušaku. 

Nesreća se dogodila u dijelu tunela koji je slabije osvjetljen, stotinjak metara od ulaza, kad je vozač frontere vozeći u smijeru Rupe desnim prometnim trakom, zbog neprilagođene brzine, udario u stražnji dio kamiona Scania koji je bio ispred njega.

Od siline udarca Frontera se zarotirala puni kug i prešla na lijevu preticajnu traku gdje je na nju naletjela toyota  lexus kojom je u istom smijeru, prema Rupi, upravljao V.M. (61)  iz Rijeke. Suvozačica u lexusu E.M. (59) iz Rijeke lakše je ozljeđena dok su vozači kamiona B.D. (50), također Riječanin,  i Lexusa neozljeđeni. 

Inače, dopuštena brzina u tunelu je 50 km. Promet ovim dijelom obilaznice bio je zatvoren za promet do 19.30 sati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
14:25 27.11.2009.

Ako je dopustena brzina u tunelu 50 km/h, pretpostavljam da je i kamion od prilike isao ispred tom brzinom, pitam se onda, kojom je brzinom isao vozac iza njega kad ga nije uocio na vrijeme i zabio se u njega ....