STEČAJ

Počela dražba za Pevecova teretna vozila, prodan samo kiper

Foto: Damir Špehar/Pixsell
Počela dražba za Pevecova teretna vozila, prodan samo kiper
23.06.2010.
u 10:24
Prodan je samo kiper marke volvo koji je ponuđen za početnih 207.322 kuna. Vozilo je izlicitirano za 5000 kuna više te je otišlo u ruke obrtnika Đona Bulešića iz Pule.
Pogledaj originalni članak

BJELOVAR - Na Trgovačkom sudu u Bjelovaru danas je okončana prva javna dražba za prodaju pokretnina u vlasništvu tvrtke Pevec u stečaju.

Od 39 teretnih i građevinskih vozila iz stečajne mase Pevec transporti d.o.o., prodan je samo kiper marke volvo koji je ponuđen za početnih 207.322 kuna.

Vozilo je izlicitirano za 5000 kuna više te je otišlo u ruke obrtnika Đona Bulešića iz Pule. Inače, ukupna početna cijena za preostala vozila zaustavljena je na oko 4,5 milijuna kuna.

Inače, riječ je o neregistriranim vozilima, pa je u Transportima u cijelosti prekinut rad, a stečaj se planira okončati prodajom vozila na javnim dražbama.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.