TEŠKO OZLIJEĐENA

Pijana žena upala u stan Zagrepčanina (77), istukla ga, a zatim se polomila u haustoru

Foto: Pixsell/Ilustracija
Pijana žena upala u stan Zagrepčanina (77), istukla ga, a zatim se polomila u haustoru
12.11.2020.
u 14:42
Policija nije priopćila u kakvoj su vezi napadačica i napadnuti ni koliko je ona promila imala.
Pogledaj originalni članak

Pijana 50-godišnjakinja 11. studenoga u 23.40 upala je u stan 77-godišnjaka na Trnjanskoj cesti te ga udarila tupim predmetom i lakše ozlijedila, priopćila je zagrebačka policija.

Nakon toga je valjda istim tim tupim predmetom oštetila neke, kako kaže policija, tehničke uređaje u stanu. Potom je izašla iz stana, no kako je bila pijana, u haustoru zgrade se spotaknula i pala. Liječnička pomoć joj je pružena u Klinici za traumatologiju, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena.

Policija nije priopćila u kakvoj su vezi napadačica i napadnuti ni koliko je ona promila imala. Slučaj tretiraju kao oštećenje tuđe stvari i nesretni slučaj koji za posljedicu ima tešku ozljedu. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

IL
ilicak
15:45 12.11.2020.

Ako nisu htjeli iznijeti sve dokaze znaci da im je suradnic