Promo

Pavle Pikaso roštiljao na najluđim lokacijama

Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
Foto: PIK VRBOVEC
Pavle PIKaso
VL
Autor
PR Članak
19.06.2019.
u 18:24
Neobične roštilj fešte za ekipe u brodogradilištu, na čamcu te na traktoru s prikolicom
Pogledaj originalni članak

Prva asocijacija na roštilj većini je klasično druženje s ekipom u prirodi, na vikendici ili u dvorištu, ali roštilj fešte mogu biti i puno luđe.

Jeste li ikada roštiljali na traktoru u vožnji, čamcu koji plovi brzom rijekom ili marendali roštilj specijalitete u brodogradilištu? Upravo su te tri neobične lokacije pobijedile u natječaju „PIKaso roštilja umjesto tebe“ i zaslužile prave fešte te posjet umjetnika roštilja - popularnog Pavla PIKasa.

Prvi je posjet organiziran u sklopu brodogradilišta, a kad se spoje marenda i roštilj rezultat su siti i zadovoljni radnici kojima je PIKaso pripremio prava remek jela. Najluđe roštiljanje nastavilo se u čamcu koji je plovio dravskim meandrima, a veseli Slavonci u kanuima su dolazili po svoje ćevape. Pikasova turneja završila se ni više ni manje nego na traktoru s prikolicom, gdje se uz roštilj slavio međimurski sedamdeseti rođendan.

Sve ekipe guštale su u vrhunskim grill specijalitetima iz Volim roštilj asortimana – ćevapima, kobasama, pljeskavicama i mariniranim rebrima. Ljeto je idealno doba za roštiljanje pa ne čudi stoga ni podatak da se samo za vrijeme ljetnih mjeseci, pojede preko 34 milijuna PIK ćevapa i preko 11 milijuna PIK kobasica.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
samoborka
19:54 19.06.2019.

Pavle Pikaso? To je neki Srbin ili? Divota od reklame! NE KUPUJEM!