zbog jake bure

Paški most, dio A1, A6 i J. magistrale samo za osobna vozila

Foto: 'Ivo Cagalj/PIXSELL'
Paški most, dio A1, A6 i J. magistrale samo za osobna vozila
22.07.2012.
u 08:32
Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja
Pogledaj originalni članak

Zbog bure, samo za osobna vozila otvoreni su Paški most, dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (D8), državna cesta D54 Maslenica- Zaton Obrovački, dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica (obilazak za ostala vozila je državnim cestama: Gornja Ploča-Lovinac- Gračac-Obrovac-Karin: D522, D50 i D27), te dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-D3), javio je HAK.

Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pojačan je promet sa otoka Krka prema kopnu, povremeno na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, dok kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

FE
Felicijen
09:22 22.07.2012.

Tako je to kad se most i cesta rade na krivom mjestu. Bolje da su radili maslenički tunel nego most na takvom mjestu. Zašto stari most nije bio nikada zatvoren ?

MO
modovisisajteMaraschino
11:48 22.07.2012.

i stari most je bio zatvaran ali puno manje jer je drugacijeg profila i na drugom mjestu... samo sto prije 20 i vise godina nije se toliko putovalo i nije bilo toliko vijesti o stanu u prometu pa se nitko ne sjeca da je zatvaran stari most zbog bure

NB
Ne_Bumo_Se_Dali
13:09 22.07.2012.

Bojim se da je jedino rješenje za dio krive trase A2, naknadno zatvaranje tih dijelova u tunele. A jedan od komentatora, koji se jako zalaže za Pelješki most, rekao bi: Autocesta A2 nema cijene! Nažalost sve materijalno ima svoju cijenu, a sve loše ideje i odluke koje se ostvare kao zahvati u porstoru, mogu imati i enormnu cijenu, koju onda netko mora platiti!