britanska policija

Ovo je dvojac koji je otrovao bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala

Foto: met police
Ovo je dvojac koji je otrovao bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala
05.09.2018.
u 13:18
Sergej Skripalj (66) i njegova 33-godišnja kćer Julija otrovani su bojnim nervnim otrovom Novičokom, najsmrtonosnijim otrovom na svijetu
Pogledaj originalni članak

Dva ruska državljanina glavni su osumnjičeni za slučaj trovanja bivšeg dvostrukog ruskog špijuna Sergeja Skripala i njegove kćeri Julije, a sada je potvrdila policija da ima dovoljno dokaza za podizanje optužnice zbog napada u Salisburyju.

Po priopćenju britanske policije Alexandar Petrov i Ruslan Boshirov, kojima najvjerojatnije ovo nisu prava imena već pseudonimi, stigli su na aerodrom Gatwick iz Moskve 2. ožujka te da su odsjeli u City Stay Hotelu u istočnom Londonu, nakon čega su 4. ožujka otputovali u Salisbury, gdje su Novichokom kontaminirali ulazna vrata Sergeja Skripala, prenosi BBC.

Sergej Skripalj (66) i njegova 33-godišnja kćer Julija otrovani su bojnim nervnim otrovom Novičokom. Spomenuti otrov jedan je od najsmrtonosnijih otrova na svijetu kojeg je proizveo Sovjetski Savez u sedamdesetim i osamdesetim godinama prošlog stoljeća.

>> Pogledajte i video - Nesposobni kriminalci

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

IP
info_punkt
16:34 05.09.2018.

vijest za debile ili engleska posla: otrovani su najsmrtonosnijim nervnim otrovom na svijetu, pa im se od njega malo mantalo par dana... Da ih je Rusija htjela ubiti, oni bi sasvim sigurno bili mrtvi!

AA
AAAAAA
16:23 05.09.2018.

kaj god - nisu oni, njonjo je!!

VJ
Vl jedi govna
21:14 05.09.2018.

Očiti hdzovci