videoporuka

Ovi poznati Hrvati su PROTIV! Evo što poručuju građanima

Foto: Screenshot
poznati hrvati
16.11.2013.
u 10:06
'Ja još uvijek vjerujem da se Hrvati neće izjasniti kao narod koji mrzi'
Pogledaj originalni članak

Daniela Trbović, Jelena Veljača, Damir Markovina, Jagoda Kumrić, Neven Ciganović...samo su neki od poznatih Hrvata koji su putem videoporuke pozvali građane da izađu na referendum o braku 1.12. 2013. i da se izjasne PROTIV.

– Užasavam se društva u kojem većina ugnjetava manjinu, ne želim živjeti u društvu u kojem postoje građani drugoga reda, ne želim dopustiti da oni koji su drugačiji izgube svoja prava i ne budu jednaki pred zakonom... Ja još uvijek vjerujem da se Hrvati neće izjasniti kao narod koji mrzi... poručuju poznati Hrvati u videu objavljenom na Youtubeu.

Pozivaju građane da izađu na referendum zato što je "i Ustav tu da nam svima jamči jednaka prava i jednake slobode".

>>Objavljen primjer listića za referendum 1.12!

>>Sabor nije tražio ocjenu ustavnosti pa se referendum može održati

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 96

Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
11:16 16.11.2013.

Najpoznatiji Hrvati...hahahahahhahaha

NE
neki
11:17 16.11.2013.

Pa ovo je već cijela medijska mašinerija uvučena u tu kampanju. Tko to plaća i za čije interese? No, panika je izgleda velika jer svi znaju rezultate referenduma.

DU
Deleted user
11:26 16.11.2013.

Bez razlike na poznate Hrvate koji ce glasovati protiv ipak je vecina Hrvatskog naroda ZA. Ovo ce biti plebiscitno glasovanje.