TILLER

Ovaj idilični gradić u Oregonu prodaje se za 'samo' 3,8 milijuna dolara

Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
Foto: Screenshot/Google Maps
tiller
16.03.2017.
u 14:32
U okolici živi oko 250 osoba, a stanovnici su počeli napuštati grad kada se zatvorila pilana.
Pogledaj originalni članak

U idiličnom gradu Tilleru u američkoj saveznoj državi Oregon danas živi samo dvoje ljudi i taj grad prodaje se za 3,8 milijuna dolara. Radi se o učitelju u mirovini i svećeniku čije se jedine kuće ne nalaze u ponudi za kupnju.

Gradić je udaljen više od 360 kilometara od Portlanda i prostire se na površini od 250 jutara a u njemu se nalazi šest kuća, zgrada, poštanski ured, stara škola, napuštena benzinska postaja i dućan.

Agencija za nekretnine koja prodaje ovaj gradić u svojoj ponudi navodi kako 'krucijalna prava na vodi i postojeća infrastruktura' nude beskrajne mogućnosti, piše Telegraph.

Gradić odlikuje i blaga klima tijekom godine, a novi vlasnici će u posjedu imati razne zone poput industrijske, stambene, poljoprivredne, šumske zone što predstavlja široki raspon poslovnih mogućnosti.

U okolici živi oko 250 osoba, a stanovnici su počeli napuštati grad kada se zatvorila pilana. Za kupnju grada navodno su zainteresirani kineski investitori.

>> Vikendice u "hrvatskoj Toscani" prodaju se u bescjenje: Kuća, voćnjak i vinograd jeftiniji od starog auta

>> Za 245.000 eura na eBay-u prodaju cijelo selo

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.