novi sjaj

Otočcu hotel sa četiri zvjezdice i posao za 38 radnika

Foto: Dražen Prša
Otočcu hotel sa četiri zvjezdice i posao za 38 radnika
10.04.2010.
u 12:49
Hotel „Park“ imat će 40 soba od toga 8 jednokrevetnih koje će imati klimu, tv, satelitsku antenu, gradsku kavanu, dva restorana, bazen, saunu i teretanu.
Pogledaj originalni članak

OTOČAC – Jedan od nekada najreprezentativnijih hotela u Lici, hotel „Park“ smješten u samom središtu grada Otočca, nakon što je doživio sudbinu mnogih hotelskih objekata, devastacijom, neodržavanjem i stečajem, doveden je u stanje raspada čime je pružao otužnu sliku nemara, nebrige i promašenog financijskog poslovanja. Radnici su ostali bez posla a hotel je nekoliko godina bio ruglo grada.

Prepoznavši isplativost ulaganja zagrebačka tvrtka „ Zatprom“ u stečaju je kupila hotel 1997. godine za šest milijuna kuna i krenula u poslove obnove i adaptacije. Kako je rekao voditelj projekta Alojz Dončić hotel su zatekli u totalno uništenom stanju, te su krenuli u obnovu i opremanje po visokim europskim standardima.

Hotel „Park“ imat će 40 soba od toga 8 jednokrevetnih koje će imati klimu, tv, satelitsku antenu, gradsku kavanu, dva restorana, bazen, saunu i teretanu.

Restoran je povećan sa 100 na 300 sjedećih mjesta, dok će se dogradnjom dobiti drugi, manji restoran i polivalentna dvorana od oko 250 četvornih metara.

Bazen, fitnes, lift, konferencijska sala, samo je dio novih ulaganja. Voditelj projekta Alojz Dončić kaže da će u hotelu raditi oko 38 radnika koji će biti primljeni isključivo po stručnosti..

Hotelska klijentela bit će pretežno iz sfere lovnog i ribolovnog turizma, i to iz Engleske, Švedske i ostalih europskih zemalja. Otvorenje reprezentativnog hotela, koji će imati četiri zvjezdice planiran je u šestom mjesecu ove godine.

Hotel će imati lift, namještaj je od punog drva, cijeli prostor je klimatiziran, asve sadržaje hotela moći će uz goste koristiti i građani, kao npr. bazen, teretanu, saunu, gradsku kavanu i restoran.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.