Noćna akcija

Oštetili ili ukrali šest ćiriličnih ploča u Vukovaru

Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
Oštetili ili ukrali šest ćiriličnih ploča u Vukovaru
06.01.2014.
u 10:07
Poslije ove noćašnje akcije dvojezične ploče su ostale još na zgradi PP Vukovar, Ureda državne uprave kao i Ureda za obranu.
Pogledaj originalni članak

Tijekom protekle noći na području Vukovaru otuđeno je ili oštećeno više dvojezičnih ploča postavljenih na razne državne institucije.

Ploče su otuđene sa zgrada Prekršajnog i Općinskog suda u Županijskoj ulici. Iste noći oštećene su dvojezične ploče postavljene na zgradama Županijskog suda, Županijskog državnog odvjetništva, Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru.

Poslije ove noćašnje akcije dvojezične ploče su ostale još na zgradi PP Vukovar, Ureda državne uprave kao i Ureda za obranu. Iz policije samo kratko izvještavaju da se traga za počiniteljima te da će više informacija biti poznato nakon završetka istrage.

>>Pupovac: Bruxelles upozorio Karamarka zbog manjina i ćirilice

>>2013. - Godina u kojoj su branitelji postali snažni čimbenici društva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 81

PI
pidohca
11:11 06.01.2014.

a šta reći a prije toga ne zaplakati,...imamo ministricu koja je javno u saboru izjavila da je hrvatska agresor u bih,ministra koji školske udžbenike iz povijesti šalje u srbiju na reviziju,ministra koji ne zna/ ne može vodit poljoprivrednu apoteku a ministar poljoprivrede,ministar koji kaže da nije njegova imovina već ženina...ministrica koja omalovažava 700 tisuća potpisnika referenduma to joj malo pa nastavlja omlaovažavati iodluku ustavnog suda,premijera koji u teškoj gsopodarskoj situaciji iz petnih žila nalazi rješenje za lex perković,a kasnije u medijima izjavljuje kako NEĆE bit ref o kirilichi...interesantno..što reći o genijalcu liniću ili vrlom gospodarstveniku vrdoljaku...nije nam tako ni loše,..virujte mi:-))

TZ
TEZNO ZAKON
10:24 06.01.2014.

Hrvata u dijaspori ima oko 4 miliona i oni imaju tri saborska zastupnika u Hr Saboru dok srpska manjina mozes je na prste izbrojati a i ona ima tri saborska zastupnika u Hr Saboru ! Nije Hrvatski Sabor srpska prcija zasto onda i Nijemci nemaju tri saborska zastupnika !? Sve to treba dovesti u red a manjine izjednaciti po pravima i to na nivou EU dok sada srpska manjina ima previse prava u Hrvatskoj !

SJ
Sve je uzalud
10:27 06.01.2014.

..kako je Pupovac dresirao naše političare........neka netko od Hrvatskih političara ne kaže Hristos se rodi............ pa da vidiš čija majka crnu vunu prede.........