oslobodili je dlake

Ostavljena pred vratima skloništa, radnici ostali u čudu: Koja je to životinja?

Foto: Douglas County Animal Care & Services shelter
Mačka s dreadlocksima
01.09.2018.
u 12:33
Radnici su mačku odveli veterinaru jer se nije mogla niti kretati, a odstranili su joj dva kilograma zapetljane dlake.
Pogledaj originalni članak

Malo je reći koliko su se iznenadili radnici azila za napuštene životinje u Nevadi kada su pred vratila ugledali životinju u kutiji. 

Na prvi pogled nisu mogli raznati da se radi tek o "običnoj" mački. Njena dlaka bila je toliko duga i zapetljana u "dreadlockse" da su ostali u čudu, piše Dodo

Radnici su mačku odveli veterinaru jer se nije mogla niti kretati, a odstranili su joj dva kilograma zapetljane dlake.

"Nikada takvo nešto nismo vidjeli", rekli su. 

Osim toga, mačak je predebeo, no nakon što je uredno podšišan, počeo se kretati po dvorištu, a sada ima i nov dom kod udomitelja koji su Bob Marleya, kako su ga nazvali u azilu, objeručke prihvatili su svoj dom. 

Pogledajte i video: Nesposobni kriminalci

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

CH
Challenger
14:24 01.09.2018.

Imao sam perzijsku macu i da se tako nešto ne bi dogodilo moraš je često češljati! Vlasnika te mačke triba nać i u pržun staviti!

KE
kelab
18:53 01.09.2018.

Vecernjak = Karolina Lubina vijesti.

BU
Buzdovan
14:35 01.09.2018.

Rasta maca