Odluka suda časti

Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić isključen iz HDSSB-a

Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić isključen iz HDSSB-a
26.10.2016.
u 19:31
Pod stegom su, nadalje, intendant HNK – Božidar Šnajder, direktor županijske Turističke zajednice Sobol te Ribić, ugledni stručnjak za povlačenje EU novca te čelnik Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se niz isključenih iz HDSSB-a, a na njemu su se popodne, odlukama Suda časti, našli i bivši predsjednik stranke Vladimir Šišljagić, ujedno osječko-baranjski župan, zatim Antun Glavaš, Damir Maričić, Jasna Matković, Ivan Lović, Irena Mikić Brezina, Darko Mikić i Zoran Kovač.  

 -Isključeni su zbog ozbiljnih povreda prava i obveza člana HDSSB-a te zbog svog političkog djelovanja i javnih istupa, okupljajući i organizirajući neformalnu skupinu članova HDSSB-a s ciljem onemogućavanja redovnog rada i djelovanja legitimno izabranih stranačkih tijela - stoji u priopćenju.  

Ista sudbina očekuje, sudeći po pokrenutom stegovnom postupku, i Božidara Šnajdera, Stjepana Ribića, Antonija Sobola, Andreja Bička, Renata Kovača, Dinu Tijardovića, Hrvoja Lukačevića i Envera Rečicu, jer su, kao i Šišljagić, bili na pressici zajedno s još ranije isključenim Dinkom Burićem i Danijelom Lovoković.  

Da podvučemo, iz stranke je tako isključen čovjek čiju su kandidaturu za gradonačelnika Osijeka na idućim lokalnim izborima još ljetos najavili, odnosno Vladimir Šišljagić. Pod stegom su, nadalje, intendant HNK – Božidar Šnajder, direktor županijske Turističke zajednice Sobol te Ribić, ugledni stručnjak za povlačenje EU novca te čelnik Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje.

>>Burić i 'pobunjenici' izbačeni iz HDSSB-a, Glavaš poslao poruku svom prijatelju, a Burić mu uzvratio: Ti si za psihijatriju i egzorcista

>>Burić: Traži se hitan izbor novog vodstva HDSSB-a. Vulin prokomentirao cijelu situaciju

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BI
bijelocrveni
19:50 26.10.2016.

Ne znam kako se privatna sekta jednog covjeka moze nazivati strankom.

DU
Deleted user
20:09 26.10.2016.

Ova stranka je prošlo vrijeme.

Avatar think pink
think pink
20:18 26.10.2016.

hahahaha... ne zna čovjek koji iz ove ekipe je veći jadnik...