kod velike ludine

Opasnost na autocesti – autom naletjela na divlju svinju

Foto: Davor Javorović/PIXSELL
Opasnost na autocesti – autom naletjela na divlju svinju
29.05.2012.
u 11:29
Divlja svinja pretrčavala je kolnik autoceste te se ispriječila na putu 35-godišnjoj vozačici
Pogledaj originalni članak

Jedan automobil, 35-godišnja vozačica i divlja svinja akteri su prometne nesreće koja se jučer oko 2 sata ujutro dogodila na autocesti Bregana – Zagreb – Lipovac kod Velike Ludine.

Vozačica je osobnim automobilom naletjela na svinju koja je pretrčavala kolnik. Na autu je nastala materijalna šteta, a životinja je od udarca uginula na mjestu događaja, javlja PU sisačko-moslavačka.

Policija će protiv odgovornog poduzeća koje cestu nije opremilo, održavalo i štitilo tako da odgovara svojoj namjeni i zahtjevima sigurnosti podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.