Pokušao pobjeći

Okršaj u Makarskoj: 32-godišnjak policajku udario nogom u glavu

Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Okršaj u Makarskoj: 32-godišnjak policajku udario nogom u glavu
05.09.2019.
u 11:48
Pružena joj je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Nasilnik je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje
Pogledaj originalni članak

Makarska policajka lakše je ozlijeđena u noći na četvrtak nakon što ju je nogom u glavu udario 32-godišnji muškarac prilikom provođenja u policijsku postaju.

U policiji kažu kako su oko 1.30 sati u noći u Zagrebačkoj ulici prilikom ophodnje uočili 20-godišnjaka kako sprječava 32-godišnjaka u narušavanju javnog reda i mira.

Dolaskom policije 32-godišnjak je pokušao pobjeći te pritom vrijeđao policajce, od kojih ga je jedan uspio sustići te je uz sredstva prisile priveden u policijsku postaju.

 "Za vrijeme privođenja 32-godišnjak je nastavio vrijeđati policijske službenike, a dolaskom u policijsku postaju napao je policijsku službenicu, koju je udario nogom u lice. Pružena joj je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena", navode u splitsko-dalmatinskoj policiji.

Nasilnik je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DU
Deleted user
12:22 05.09.2019.

to je nova vrsta galeba?..curu nogom u glavu?... nadam se da su ga njezine kolege.... educirale, hehe....

Avatar VinkoL
VinkoL
11:59 05.09.2019.

Jel to pupavčev zemljak vikal "ovo je srbija"?

OB
ObrenM
13:37 05.09.2019.

Hvala.I dalje se drzite pravila,da kriminalcima treba zastititi identitet i integritet.Mogao bi jadnicak psihicki patiti.Sram vas bilo.