Misama u 90 župa i d

Oko 30.000 mladih hrvatskih katolika napustilo Zadar

Oko 30.000 mladih hrvatskih katolika napustilo Zadar
09.05.2010.
u 19:20
Hrvatska katolička mladež oduševljena je veličanstvenom jučerašnjom procesijom i misom na otvorenom za 30.000 ljudi, ali i gostoprimstvom zadarskih obitelji
Pogledaj originalni članak

ZADAR - Gotovo 30.000 mladih iz Hrvatske, Europe i svijeta tijekom poslijepodneva napustilo je Zadar i Zadarsku nadbiskupiju nakon dvodnevnog sudjelovanja na 6. nacionalnom Susretu hrvatske katoličke mladeži. Do Zadra ih je dovezlo čak 439 autobusa i 35 kombija. Jučer su tako sudjelovali u procesiji od Foruma u povijesnom središtu grada do stadiona na Višnjiku na kojem je održana veličanstvena sveta misa, a prenoćili su kod brojnih obitelji koje su ih dragovoljno udomile, da bi danas sa svojim domaćinima bili predstavljeni na svetim misama u 90 župa. Mladi nisu skrivali oduševljenje svim doživljenim u Zadru govoreći kako su na Susretu došli naći svoj mir koji im, kažu, može dati još jedino Crkva.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
20:04 09.05.2010.

U Zadru govoreći kako su na Susretu došli naći svoj mir koji im, kažu, može dati još jedino Crkva. Mir moraju naci sami . zar im pedofili moraju pricati. Koliko ih je kostao sam dolazak za pojedine. Ko cita bibliju sam ce naci svoj mir a ne placa nekome ko prestavlja Navodno bozjim prestavnikom. hvala ne. Sam papa zataskava pedofiliju.

MO
mozel
21:24 09.05.2010.

Ovi komentari nisu za ateiste niti su ateisti pristojni da komentare stavljaju povodom vjernika !!!

MI
mikesh
08:23 10.05.2010.

eto što ti je naša maldost, iz krajnosti u krajnost ......il\' se tuku il\' se mole