Prekinuo šutnju

Očevidac iznio nove sumnje o nesreći u kojoj je poginula princeza Diana

Foto: Reuters/PIXSELL
princeza Diana
Foto: Reuters/PIXSELL
princeza Diana
Foto: Reuters/PIXSELL
princeza Diana
Foto: Reuters/PIXSELL
princeza Diana
Foto: Reuters/PIXSELL
princeza Diana
21.08.2017.
u 10:10
– Ona je bila princeza. Zašto je trebalo 20 minuta da dođu do nje i, kada su je već izvukli iz automobila, zašto su prošli pokraj jedne bolnice i odveli je u drugu – pita se umirovljeni odvjetnik.
Pogledaj originalni članak

Očevidac prometne nesreće u kojoj je u Parizu poginula princeza Diana kazao je da su njezine šanse za preživljavanjem znatno smanjene zbog pogrešaka hitnih službi te kako vjeruje da "druge sile" stoje iza tragične nesreće, piše Mirror.

Umirovljeni odvjetnik Stanlee Culbreath od smrti Diane nije želio govoriti o nesreći zbog toga što su njezina djeca, prinčevi William i Harry, još bili mladi. 

Zašto je trebalo 20 minuta...

No skoro 20 godina nakon nesreće odlučio je podijeliti svoje misli o događaju koji još uvijek intrigira svjetsku javnost. – Uvijek sam smatrao da je to bilo sumnjivo, da su neke druge sile u tome imale svoje prste. Sada, 20 godina kasnije, više nego ikada se pitam je li to bila samo obična nesreća – rekao je Culbreath. 

– Ona je bila princeza. Zašto je trebalo 20 minuta da dođu do nje i, kada su je već izvukli iz automobila, zašto su prošli pokraj jedne bolnice i odveli je u drugu – pita se umirovljeni odvjetnik. 

Još uvijek se pita o načinu na koji su reagirale francuske hitne službe. Upozorio je i policiju, ali ona se prema cijeloj priči odnosila nezainteresirano. 

Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
Princeza Diana
Foto: Youtube Screenshot
Princeza Diana
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
Princeza Diana
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Charles i Camilla
Foto: Screenshot
Princeza Diana
Foto: Dave Thompson/Press Association/PIXSELL
Princeza Diana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar mali322
mali322
11:53 21.08.2017.

Eh zašto, zašto!?...pitajte klempu on zna sve!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:54 21.08.2017.

dosadni ste s njom svaka tri dana...

Avatar nekakav
nekakav
14:42 21.08.2017.

ona nije bila princeza, već obična seljanka udana za pravog princa. drugo, došla je u obitelj koja je bila na lošem glasu radi ponašanja raznoraznih kraljevića, i trebala im je takva neka za razbijanje negativnog stava javnosti. sve je to obična dobro planirana lakrdija. u kojoj su svi upleteni dobro zaradili. a ona postala brand, oličenje čednosti (mo'š mislit u engleskoj...). i tako, sad tamo neka triput silovana indijka plače za 'princezom', stradalom u mercedesu od ljubavnika.... sumnje o nesreći? hm, uvijek su sumnjive smrti poznatih. al smrt sirotinje nikome nije sumnjiva. tresnuo ga auto dok je hodao uz rub ceste. sigurno je pijan bio, rekli budete.