Školski obrok

Oca posramili jer je ovo kćeri spakirao za ručak: Kao da sam najgori roditelj na svijetu

Foto: Instagram
Oca posramili jer je ovo kćeri spakirao za ručak: Kao da sam najgori roditelj na svijetu
16.02.2018.
u 09:45
Poznati australski voditelj Grant Denyer ispričao je kako je nedavno dobio poruku iz škole svoje kćeri Sailor u kojoj mu je učiteljica poručila kako je u kutiju za ručak stavio neprimjerenu hranu
Pogledaj originalni članak

Zbog bezglutenskog muffina s komadićima čokolade jedan je otac iz Australije ostao posramljen jer je "neprimjereni" kolačić spakirao u kutiju za ručak svojoj kćeri.

Naime, poznati australski voditelj Grant Denyer ispričao je kako je nedavno dobio poruku iz škole svoje kćeri Sailor, u kojoj mu je učiteljica poručila kako je u kutiju za ručak stavio neprimjerenu hranu.

Problem je bio u muffinu koji su Grant i njegova kći Sailor sami napravili kod kuće.

– U poruci je pisalo kako je kolačić neprimjeren jer je nezdrav te da se krši s politikom škole o obrocima – rekao je posramljeni otac koji se zbog poruke osjećao kao najgori roditelj na svijetu.

No, nije se samo on našao na meti kritika zbog namirnice u kutiji za ručak. Nedavno je majka Em Rusciano dobila sličnu poruku jer je kćeri u vrtić poslala popularni čupavac, kolač obložen čokoladom i kokosovim brašnom.

Što bi tek rekli kada bi vidjeli jelovnike u našim vrtićima ili školama...

Pogledajte i galeriju: Majstor kuhinje upozorava: 'Ako ovo vidite na meniju, odmah napustite restoran'

Foto: Thinkstock
cheeseburger
Foto: Shutterstock
Sokovi
Foto: Shutterstock
Tartuf
Foto: Thinkstock
kroasan

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

BS
@bserver
10:51 16.02.2018.

sve više javnih dušebrižnika gura svoje prljave gubice u tuđe živote. Uglavnom jer su izgubili vlastite!

KB
kbr
10:19 16.02.2018.

zadnja rečenica članka je sramotna, otkud "novinarki" pravo vrijeđanja. i još nije u pravu, jer su jelovnici u vrtićima prilično zdravi (za moj ukus čak i previše)

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
10:27 16.02.2018.

Draga novinarko, napravite onda seriju clanaka o prehrani u nasim skolama i vrticima i natjerajte odgovorne na promjene. Ah, to iziskuje novinarske hrabrosti i rada. Sramite se kad ovako vrijedjate tisuce kuharica i teta u skolama i vrticima.