RIJETKA POJAVA

Novopečeni otac doznao tužnu istinu: Jedan od blizanaca nije njegov!

Foto: Pixabay
Novopečeni otac doznao tužnu istinu: Jedan od blizanaca nije njegov!
23.05.2022.
u 21:25
Blizanci s različitim očevima jako je rijetka pojava, poznata i kao heteropateralna superfekcija.
Pogledaj originalni članak

Novopečeni otac ostao je zaprepašten kad je doznao da njegovi blizanci imaju čak dva biološka oca. Otac, čiji identitet je ostao nepoznat, doznao je strašnu istinu kad je otišao prijaviti svoju tek rođenu djecu, što u Kini uključuje i DNK test.

Kako navode kineski mediji, čovjek je ostao zaprepašten kad je shvatio da ga je njegova žena prevarilaDeng Yajun, koji je radio test očinstva na djeci, kazao je kako su šanse da blizanci imaju dva biološka oca 1 naprama 10 milijuna. 

– Za početak, jajnici majke taj mjesec moraju proizvesti dva jajašca umjesto jednog da bi uopće mogla imati blizance – istaknuo je Deng koji inače radi i kao direktor Centra za forenzičku identifikaciju Beijing Zhongzheng. – Onda ona mora imati spolne odnose s dva muškarca u jako kratkom roku kako bi to bilo moguće. 

– Rezultati su pokazali da djeca imaju istu majku, ali ne i istog oca. 

Blizanci s različitim očevima jako je rijetka pojava, poznata kao heteropateralna superfekcija

Ovo nije prvi problematičan slučaj zabilježen u Kini, bilo je i ranije slučajeva koji su završili u medijima zbog obveznih DNK testova, javlja Daily Mail

Članak je izvorno objavljen u svibnju 2020. godine.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

PR
prokurator
23:33 23.05.2022.

očitno nije ova riječ koja piše u podnaslovu, već H E T E R O P A R E N T A L N A. užas i sramota.

Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
05:53 24.05.2022.

neka poštena žena

ZS
zspanco
00:13 25.05.2022.

Taj je dobro prošao. Moja susjeda rodila četvorke (dva puta jednojajčane blizance) i gle vraga, DNK pokazao da su od četirii različita oca.