SVIMA SE ZAHVALIO

Nenad Periš: Sve ukazuje da je riječ o Mateju. Čekali smo radosnu vijest, ali istina je takva kakva je

Foto: Milan Maricic/Pixsell
Foto: Milan Maricic/Pixsell
18.05.2022.
u 15:13
Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo se jednog dana morati rastati. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, kazao je
Pogledaj originalni članak

Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja Periša (27), kazao je kako sve informacije upućuju na to da je riječ o njegovom tijelu koje je pronađeno iz Dunava u Beogradu. 

- Jutros su me zvali i rekli da je nizvodno niz Dunav pronađeno tijelo mladića i da sve ukazuje da je riječ o Mateju. Po odjeći, satu, sve ukazuje da je riječ o njemu, ovo je strašno velika bol za sve nas. Čekali smo sve vrijeme radosnu vijest, a istina je takva kakva jest. Zahvaljujem svima koji su bili uz nas, pomagali nam i pružali podršku. Ja ću ovih dana doći za Beograd, a sve bih zamolio da nas u ovim trenucima oslobode pritiska. Sve je izuzetno teško za cijelu našu obitelj - kazao je za Novu.rs

Vjera je ono što ih je svo ovo vrijeme održavalo, kazao je Nenad. 

- Život je nepredvidiv, svi mi znamo da ćemo se jednog dana morati rastati. Matej nije ni probao život, tek 27 godina, tek je život bio pred njim. Koliko god da je sad teško i bolno, mi ćemo se ponovo sresti i zagrliti - smatra otac. 

- Hvala svim ljudima, u Beogradu, Srbiji, Hrvatskoj na svemu. Osjećao sam podršku i neizmjerno sam zahvalan svima, i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, patrijarhu, svim ljudima - dodao je. 

Podsjećamo, tijelo zasad nepoznatog muškarca jutros je izvučeno jutros oko 9 sati oko 10 kilometara od mjesta gdje je navodno nestao Matej u noći s 30. na 31. prosinca prošle godine. Snimljen je kako trči ulicama do restorana Savanova gdje se spuštao do Save i od tada mu se gubi svaki trag. 

>> VIDEO U Dunavu pronađeno tijelo mladića: Odjeća odgovara onoj koju je imao Periš, pronađen sat i mobitel

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.