DRUGA FAZA

Nastavlja se izgradnja obilaznice Donjeg Miholjca

Foto: ilustracija
Nastavlja se izgradnja obilaznice Donjeg Miholjca
22.09.2014.
u 13:25
Radove će izvoditi tvrtka Osijek-Koteks, a cijeli projekt vrijedan je 29 milijuna kuna
Pogledaj originalni članak

Nastavlja se započeta izgradnja južne obilaznice grada Donjeg Miholjca. Druga faza obuhvaća izgradnju od zapadnog ulaza u grad do novoga rotora s kojim je završena prva faza još u listopadu 2011. godine.

Nova dionica, kako su izvijestili iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, bit će duga 3544,87 metara. Radove će izvoditi tvrtka Osijek-Koteks, a cijeli projekt vrijedan je 29 milijuna kuna. Obilaznica Donjeg Miholjca trebala bi biti gotova u idućih godinu dana, a bit će ukupno duga 6,2 kilometara s pet prometnih čvorova.

>> Napokon otvorena velikogorička istočna obilaznica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.