čakovčani u rovinju

Napili se pa vrijeđali prolaznike, a policajcu prijetili smrću

Foto: Arhivska fotografija
Napili se pa vrijeđali prolaznike, a policajcu prijetili smrću
23.03.2010.
u 12:48
Policija ih je uhitila zbog opasnosti da će s nedoličnim ponašanjem nastaviti na ulici, ali oni su nastavili divljati u postaji.
Pogledaj originalni članak

ROVINJ - Čakovčani T. H. (27) i G. F. (28) uhićeni su nakon što su u nedjelju popodne u Rovinju narušavali javni red i mir.

Vidno pijani mladići u marketu Go-Go u Istarskoj su ulici vrijeđali kupce i prolaznike. Policija ih je uhitila zbog opasnosti da će s nedoličnim ponašanjem nastaviti na ulici, ali oni su nastavili divljati u postaji, a T. H. je policajcu zaprijetio smrću.

Prijavljen je zbog prijetnje, a obojici slijedi i optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

RU
Rumba
14:10 23.03.2010.

Dečke iz spomenute priče je trebalo odvesti i ostaviti par mjeseci u najbližoj ludnici pa im takve piz ... iz čiste obijesti nikada više ne bi pale na um ... I još nešto ...Zašto policija dopušta \'\' frajerima \'\' da skrivaju svoja lica? Neka svijet vidi kakve to barabe žive među nama ...

DU
Deleted user
14:49 23.03.2010.

Gdje je ona nekadašnja milicija?!.-)