171 student

Najveća promocija u povijesti Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara

Foto: Branimir Bradarić
Najveća promocija vukovarskog veleučilišta
Foto: Branimir Bradarić
Najveća promocija vukovarskog veleučilišta
Foto: Branimir Bradarić
Najveća promocija vukovarskog veleučilišta
02.12.2022.
u 14:28
Željko Sudarić je najavio kako bi iduću akademsku godinu student mogli svoje školovanje započeti u obnovljenoj zgradi nekadašnjeg Radničkog doma u gradskoj četvrti Borovo naselje gdje će uz postojeće smjerove studentima biti ponuđeni i specijalistički studiji upravnog prava i trgovine
Pogledaj originalni članak

U Sportskoj dvorani u Vukovaru danas je održana svečana promocija još jedne generacije studenata Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara. Ovom prilikom promoviran je ukupno 171 student što je najveća promocija u povijesti vukovarskog veleučilišta.

- Promovirali smo diplomirane studente upravnog prava, trgovine, fizioterapije kao i po prvi put magistre fizioterapije. S današnjom promocijom iz vukovarskog veleučilišta izašao je ukupno 2.571 alumni što je značajna brojka za Vukovar, Vukovarsko – srijemsku županiju, ali i cijelu Hrvatsku – rekao je dekan vukovarskog Veleučilišta Željko Sudarić.

Dodao je kako je vukovarsko Veleučilište prije obrane radova imalo ukupno 1.120 studenata napominjući kako četiri posljednje godine bilježe rast broja upisanih studenata. I dalje je među studentima najtraženiji stručni studij fizioterapije za koji imaju interes iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Sudarić je najavio kako bi iduću akademsku godinu student mogli svoje školovanje započeti u obnovljenoj zgradi nekadašnjeg Radničkog doma u gradskoj četvrti Borovo naselje gdje će uz postojeće smjerove studentima biti ponuđeni i specijalistički studiji upravnog prava i trgovine. Plan je i da se pokrene stručni studij sestrinstva u suradnji s Zdravstvenim veleučilištem iz Zagreba.

- S početkom rada Radničkog doma vukovarsko Veleučilište Lavoslav Ružička imati će najbolji studentski standard u Hrvatskoj, ali i šire – istakao je Dekanić.

VIDEO Učenici srednje škole u Zagrebu pokazali veliko srce: Sakupili građevinski materijal koji je ispao iz kombija na brzoj aveniji

Politika se nastavlja vrtjeti u krugu

Rane nisu zarasle jer se i ne liječe: Hrvatski Srbi još su prikliješteni između Miloševića i Tuđmana

U hrvatskoj memoriji Vukovar je grad mučenik, grad žrtva, grad heroj, i više od toga, Vukovar je – Hrvatska. Vukovar nema snage da bude samo grad u kome deseci tisuća ljudi žive i rade, kao i u drugim gradovima. I da nije bilo agresije i totalnoga razaranja, Vukovar bi, kao pogranični grad, nosio u sebi proturječja dvaju naroda koji s iste obale ne vide iste države.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.