HRVATSKI HITOVI GODINE

Najšokantnije i najzabavnije snimke 2019.: Prizori s Visa posebno su vas ostavili u čudu

Foto: Screenshot
Najveći hitovi 2019.
Foto: N1
Umirovljenik o gripi
Foto: Facebook
STORM Chasing Team SENJ
Foto: Sabor TV
Foto: Facebook: Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
Radovi u Dalmaciji
Foto: Sanja Sulik/Facebook
Luka Prgić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Dječaci iz mora izvadili mrtvu zmiju dugu 2,5 metra
Foto: Dorotea Sović
Foto: Screenshot/Facebook
Profesor u Varaždinu
Foto: Screenshot
Snimka tučnjave
Foto: Screenshot
Snimka stravične nesreće u tunelu Sv. Ilija
Foto: Screenshot
Pernar
Foto: Facebook
Kazna za parking
Foto: Facebook/Gajnice jučer danas sutra
Foto: Screenshot
Mlađi muškarac razbio instalaciju Pozdrav Suncu
Foto: Lino Lončarić
Nevrijeme u Gorskom kotaru, pala tuča
Foto: Screenshot
morski pas
Foto: Screenshot
plaža Firule
Foto: 057info
račun
Foto: Facebook/Dnevna doza prosječnog Dalmatinca
ručnik
Foto: Leo Gregurić
Vis - nevrijeme
Foto: Facebook
smeće
Foto: Vecernji.hr
Foto: Večernji list
Vozač autobusa puši tijekom vožnje
Foto: Screenshot
11.12.2019.
u 11:24
Brojne fotografije i videi iz Hrvatske ove su godine plijenili pozornost i postali viralni. U nastavku donosimo pregled nekih od najvećih hitova.
Pogledaj originalni članak

Brojne fotografije i videi iz Hrvatske ove su godine plijenili pozornost i postali viralni. U nastavku donosimo pregled nekih od najvećih hitova.

Jedan od najvećih domaćih viralnih hitova godine bio je dida Toni, umirovljenik koji je na pitanje o borbi protiv gripe svojim vršnjacima pred kamerama televizije N1 dao nezaboravan savjet: "Vježbaj, p**** ti materina!"

Orkanska bura na podvelebitskom području u siječnju je dosezala i do gotovo 190 km na sat. Ekipa senjskog Storm Chasing Teama pokazala je kako izgleda piti vino pri snažnim udarima bure.

Ni ove godine nije nedostajalo hitova iz Sabora. Jedan od zanimljivijih bio je potez ministra obrane Damira Krstičevića koji je u siječnju bacio na pod maketu zrakoplova koju mu je posprdno poklonio SDP-ov zastupnik Franko Vidović.

Popularna Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je sliku "radova" u Dalmaciji i time nasmijala sve koji su je vidjeli.

Maturant Luka Prgić (18) iz Ekonomske i turističke škole u Daruvaru umjesto klasične domaće zadaće napisao je pjesmu, odrepao je i postao hit.

Trojica dječaka iz Vodica iz mora su izvadili mrtvu zmiju, zelenu anakondu dugu više od 2,5 metara.

Sunjanka Dorotea Sović snimila je u ožujku pad nepoznatog objekta s neba. "Snimano je u pravcu sjever - jug, a predmet je padao u pravcu Bosne i Hercegovine. Bio je dosta daleko." - rekla nam je Dorotea. 

Snimka varaždinskog profesora Tomislava Cvrtile iz Glazbene škole koji je sa zborom izveo Bohemian Rhapsody postala je hit na društvenim mrežama. Fašnički koncert 2019. održan je u Koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu. Profesor se prerušio u Freddyja Mercuryja, a svi su uživali – i djeca i publika. Snimka je oduševila brojne građane koji su ostavljali komentare pohvale.

U ožujku smo objavili snimku brutalne tučnjave, navodno snimljene u Samoboru, u kojoj sudjeluju i mladići obučeni u uniforme vrlo nalik na policijske. U policiji su kazali za Večernji list da su upoznati sa snimkom, ali da po svemu sudeći nije riječ o policijskim službenicima. Moguće je da je bila riječ o - maškarama.

U stravičnoj prometnoj nesreći u tunelu Sv. Ilije kod Makarske u travnju poginuo je 24-godišnji mladić, a teško je ozlijeđen hrvatski nadbiskup mons. Ante Jozić.

Zastupnik Ivan Pernar već je postao poznat po izbacivanju iz sabornice, a u ovom slučaju, u travnju, njegov kolega Branimir Bunjac zaprijetio je stražaru da "Neće živ izaći odavde" ako mu još jednom nešto uzme iz ruke.

Jedan je vozač automobila sa zagrebačkim tablicama ostavio poruku splitskim redarima koji su mu ostavili nekoliko kazni ispod brisača zbog neplaćenog parkinga. "Prestani me reketirat s kaznama samo zato jer imam ZG tablice. Ovdje ljudi parkiraju godinama. Auto nikome ne smeta! Punite proračun na pošten način, a ne na štetu građana!" Fotografija je objavljena u Facebook grupi Prometne zgode i nezgode.

Simpatičnu poruku zatekli smo i u zagrebačkim Gajnicama, a autori su očito susjedi kojima je prekipjelo slušati zvukove "sirovih strasti".

Mlađi muškarac (25) u svibnju je usred dana u suludom vandalskom činu oštetio svjetski poznatu instalaciju ''Pozdrav Suncu'' na zadarskoj rivi. Nakon toga pobjegao je na biciklu.

U lipnju su iz Gorskog kotara stizale snimke ekstremno velike tuče, a među žrtvama je bio i jedan Alfa Romeo koji je gadno nastradao u Brod Moravicama.

U moru kraj Makarske u lipnju je uočen morski pas, a snimio ga je turist koji je plovio brodom sa skupinom drugih turista. Poslije su snimljeni i na drugim lokacijama u Hrvatskoj.

Kupači na splitskoj plaži Firule ostali su u šoku kada su uočili kako na jednom mjestu niz zid curi kanalizacija.

Ovog ljeta javnost je šokirala i priča o taksistu koji je naplatio britanskim turistima gotovo 800 kuna vožnju u Zadru od svega 13 kilometara.

Na Facebook-stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija ručnika s kartom Hrvatske i gradovima, no nekoliko je gradova preimenovano. "Ono kad Kinezi proizvode hrvatske šugamane (čitaj nazive gradova)", stoji u opisu fotografije koja je nasmijala mnoge.

Na Facebook-stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavljena je fotografija ručnika s kartom Hrvatske i gradovima, no nekoliko je gradova preimenovano. "Ono kad Kinezi proizvode hrvatske šugamane (čitaj nazive gradova)", stoji u opisu fotografije koja je nasmijala mnoge.

U srpnju apokaliptični prizori na Visu. Čitatelj nam je poslao snimke rijetko viđenog nevremena koje je pogodilo taj otok.

Njemačku obitelj koja ljetuje u Hrvatskoj šokirala je količina smeća koju su zatekli na jednoj plaži na Cresu pa su ga odlučili sami počistiti.

Početkom kolovoza ekskluzivno smo objavili videosnimku brutalnog premlaćivanja 41-godišnjeg Zadranina ispred diskoteke u samom centru Zadra. Muškarac koji je samo htio do toaleta diskoteke i kada mu to od skupine nije dopušteno, sukobio se verbalno sa šestoricom mladih muškaraca, a kada su ga redari kluba iznijeli i uputili ga da bježi, za njega je počeo pravi horor.

Jedna putnica doživjela je vrlo neugodno iskustvo putujući u autobusu od Zadra do Dubrovnika. Vozač autobusa bio je prema njoj nepristojan, a tijekom vožnje je pušio i koristio mobitel.

Nevjerojatne scene odvile su se u rujnu u jednoj od najprometnijih zagrebačkih ulica. Po Branimirovoj su letjeli novci pa su mnogi vozači zaustavili svoje automobile i izašli kako bi ugrabili dio za sebe. Neki su novac ipak vratili vlasniku.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.