vrijedan poklon

Nagrada za zalaganje u firmi: Direktor poklonio radniku automobil za 25 godina rada

Foto: Pixabay
Nagrada za zalaganje u firmi: Direktor poklonio radniku automobil za 25 godina rada
17.04.2021.
u 08:40
Gesta vlasnika mesnice oduševila je brojne korisnike društvenih mreža koji su ga pohvalili te poručili kako bi se i drugi poslodavci mogli ugledati na njega
Pogledaj originalni članak

Poslodavac iz Tuzle odlučio je nagraditi dugogodišnji trud i rad svog zaposlenika te mu je dao vrijedan poklon. Direktor mesnice "Brajlović" Tuzla Mirza Brajlović odlučio je radnika Rasudina Muhića nakon 25 godina rada nagraditi automobilom. 

- Ramazan je mjesec darivanja i poštovanja. Započnimo ramazanske dane uz darivanje i poštovanje prema svakom insanu. Našem vrijednom kolegi Rasudinu Muhiću za trud i zalaganje u firmi, poklon od direktora mesnice “Brajlović” Golf V za radnika 5+. Kule naš da nam budeš živ i zdrav i da te sreća prati želi ti tvoj prijatelj i drug pa tek onda direktor Mirza Brajlović - napisao je Brajlović na Facebook stranici svoje mesnice. 

 

Gesta vlasnika mesnice oduševila je brojne korisnike društvenih mreža koji su ga pohvalili te poručili kako bi se i drugi poslodavci mogli ugledati na njega. 

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

AA
aabbcc
21:29 17.04.2021.

Ma ok, direktor poklonio a ko je zaradio pare za tog golfa?

ZS
zspanco
13:59 17.04.2021.

A jes mu i dao auto. Izvoženu Golf peticu. Što mu nisi kupio osmicu?

ZG
zg1985
15:20 17.04.2021.

za 25 godina rada,auto star 25 godina