NESREĆA U ZAGREBU

Pijan vozio šleper i prevrnuo se na Jadranskoj aveniji

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
kamion
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
kamion
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
kamion
06.08.2014.
u 17:33
Zbog nesreće promet se preusmjerava starom karlovačkom cestom
Pogledaj originalni članak

Šleper s prikolicom riječkih registracija prevrnuo se danas u 16.10 sati na Jadranskoj aveniji u Zagrebu u blizini čvora Lučko u smjeru Karlovca.

Vozač (44) šlepera koji je ujedno i vlasnik kamiona zahvatio je travnatu površinu van ceste nakon čega je izgubio kontrolu nad kamionom te je došlo do nesreće, a sigurno nije pomoglo niti to što je u trenutku nesreće bio pod utjecajem alkohola. Vozač se u kamionu nalazio sam, a prilikom prevrtanja nije ozlijeđen.

Zbog nesreće promet se između čvora Lučko i naplate Lučko u smjeru Karlovca preusmjerava starom karlovačkom cestom (D1), izvijestili su iz HAK-a. Jedino se vozila koja dolaze zagrebačkom obilaznicom (A3) iz smjera čvora Jankomir mogu nesmetano uključiti na autocestu.

>> Kamion završio na boku nakon što su mu u vožnji otpali kotači

>> Mlinarov kamion prevrnuo se na bok pokraj Dramlja

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SR
sta_reci
19:52 06.08.2014.

Tak dusice draga, sad modes ici kopat kanale … adio vozacka ! Sretan si vise nego tezas (a i mi skup s tobom) sto nije bilo zrtava.