PRONAĐEN MRTAV

Okončana velika potraga za ubojicom iz Šibenika: Navodno je izvršio samoubojstvo

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Muškarac ubijen u Vodicama
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Muškarac ubijen u Vodicama
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Nakon ubojstva u Vodicama pucnjave je bilo i u Ražinama nedaleko od TLM-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Nakon ubojstva u Vodicama pucnjave je bilo i u Ražinama nedaleko od TLM-a
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Nakon ubojstva u Vodicama pucnjave je bilo i u Ražinama nedaleko od TLM-a
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Frane Šarić
30.01.2021.
u 18:42
Kako se neslužbeno doznaje da je poznati poduzetnik sa šibenskog područja ubijen iz automatske puške ispred jednog dućana u Vodicama.
Pogledaj originalni članak

Jedna muška osoba ubijena je oko 13 sati u Vodicama, a policija traga za zasad nepoznatim napadačem. Policija je isto tako objavila da su pronašli tijela tri osobe u zgradi kod Južne magistrale, za koje se vjeruje da su umrli nasilnom smrću. 

 

Tijek događaja: 

19:15 Osoba za koju se sumnja da je počinitelj je pronađen mrtav pored automobila koji je koristio i za kojeg su tražili pomoć građana, rekao je Šime Pavić, glasnogovornik ŠU Šibensko-kninske. Počinio je navodno samoubojstvo pištoljem u Vodicama.

18:19 -  "Policija zna tko je počinitelj, počinitelj je u bijegu i za njim je intenzivna potraga. Preuzeli smo kontrolu nad situacijom, cijeli tim je na terenu i radimo kriminalističko istraživanje. O detaljima ćemo vas obavijestiti nakon istraživanja. Zatražili smo pomoć javnosti i sumnjamo da se počinitelj koristi osobnim automobilom Škoda registracijskih oznaka ŠI-959-HF i molimo građane da sve informacije ajve policiji na naš broj 192 i da nikako ne pristupaju automobilu. Trenutno provjeravamo sve informacije koje dobijemo. Dosta je spekulacija, možemo samo potvrditi da je bio poslovni odnos između njih. Očevid je u tijeku i kad bude gotovo onda ćemo znati detalje", kazao je Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije. 

16:35 - PU Šibensko-kninska izdala je nadopunu priopćenja u kojemu navodi vozilo i registracijske oznake navodnog počinitelja te poziva sve ukoliko vide navedeno vozilo, da nazovu policiju odmah! Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"U  vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi  osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka  ŠI-959-HF.

Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žirno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 
 

  • 192
  • 022/ 347-139 ili 
  • 022/ 347-446.


Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju. Ovime putem demantiramo informaciju da je počinitelj pronađen mrtav".

16:30 - Počinitelj je, kako neslužbeno doznajemo, Branko Koloper, vlasnik propale šibenske pekare Matkol. Njegova tvrtka otišla je u stečaj, a on je presudio najvećem vjerovniku - Tediju Slamiću, vlasniku tvrtke Djelo, stečajnoj upraviteljici Radojki Danek, njenom suprugu Mariju, te još jednom vjerovniku. kojem je nakon stečaja pripalo Matkolova hala. Više o detaljima krvoprolića pročitajte OVDJE

16:15 - Iako se prvotno spominjalo kako je ubojica skončao bacivši se sa Šibenskog mosta, prema najnovijim informacijama on se navodno nalazi u kući koja je pod policijskom opsadom.

15:42 - Policijski službenici su i na području Ražina nedaleko od TLM-a gdje su pronađena tijela tri osobe. Očevid je počeo.

 

15:48 - Najbolji prijatelj ubijenog poduzetnika ispričao je za Večernji list što se dogodilo. Više pročitajte OVDJE 

15:47 -  Policijski punkt kod Šibenika

Foto: Frane Šarić

15:14 -  Policija objavila detalje. 

“Policijska uprava šibensko-kninska zaprimila je u 12:56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac.

U 13:23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali. Prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjestu događaja započinje se s provođenjem očevida, a u ovom trenutku ne možemo potvrditi da li je smrtno stradavanje osoba povezano. Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba.

Policijska uprava šibensko-kninska promptno će izvještavati javnost s novim, provjerenim i potvrđenim, informacijama.”

14:40 -  Postavljeni su i policijski punktovi. Prvi kod Pirovca, drugi kod vodica. 

14:37 - Prema pisanju Sibenik.in, pucnjava je bila u Ražinama nedaleko od TLM-a. Navodno su propucane dvije osobe u Šibeniku.  

14:35 - Prema neslužbenim informacijama u pucnjavi je stradao vlasnik jednog trgovačkog centra, no te informacije policija nije potvrdila iako barata s njegovim imenom. Još nitko ga ne objavljuje, tek se navodi kako je propucan Mercedes jednog vodičkog poduzetnika. Propucani Mercedes navodno je ispred trgovine Djelo. A počelo se špekulirati da nije samo jedna osoba stradala u pucnjavi na više lokacija. Policija s dugim cijevima hoda po Vodicama. 

14:15 - U Vodicama su šokirani saznanjem da se dogodilo ubojstvo i nekoliko naših sugovornika tvrde kako kolaju različite informacije i da ne mogu sa sigurnosti reći što se dogodilo, ne samo u Vodicama već i u Šibeniku. No, to ne možemo znati jer policija ni mještanima ništa ne govori.

14:15 - Nešto prije 13 sati dobili smo dojavu o ubojstvu u Vodicama. Još uvijek vam ne mogu potvrditi sve, ali je najvjerojatnije o ubojstvu. Činjenica je da je u Vodicama frka i strka. Kad prikupimo sve informacije izaći ćemo s podacima u javnost - rekao je ovo za Večernji list Šime Pavić, glasnogovornik šibenske policije ne htjedući potvrditi navode da je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred trgovine ubijen poznati vodički poduzetnik. 

Policija je, kako nam je potvrdio Šime Pavić, na terenu, a informacije o počinitelju koji je navodno još uvijek u bijegu iz šibenske policije nam nisu htjeli davati sve do okončanja istrage i potjere. 

Do nas su doprle informacije da je pucnjave bilo i na području Šibenika, te i da tamo ima upucanih. No, to ne možemo znati jer policija ni mještanima ništa ne govore. U svakom slučaju, ljudi su prestrašeni i šokirani, rekao nam je jedan Vodičanin.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 99

CL
cleanmaster
15:50 30.01.2021.

pa ti izadji iz HGK.....

5S
505.scrtom
15:51 30.01.2021.

ako su mafijaši u pitanju onda nije šteta, žele brzu lovu bez da puno rade ,izabrali su si kratak život

JO
jobr
16:38 30.01.2021.

to nije poduzetnik nego lešinar koji je oteo 7 puta veću imovinu pomoću upraviteljice i sad neka lešinare to je pravna hr država ko i PEVECOVI KOJI SU STVORILI ali nisu dali reket kradezeu pa otišli na doboš,to je današnja hrvatska