na mjestu poginuo

Motociklist bez vozačke 'pokupio' rubnik i poginuo

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
nesreća (1)
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
nesreća (1)
04.07.2010.
u 10:05
21-godišnji mladić stradao je prilikom udara u zemljani nasip uz cestu. Motor je otklizao izvan ceste , a mladić je na mjestu poginuo.
Pogledaj originalni članak

Motociklist (21) poginuo je u prometnoj nesreći u subotu u 23.35 u Donjoj Reci kod Jastrebarskog dok se kawasakijem ZR-7 vozio kroz Donju Reku prema Plešivici. Kod kućnog broja 37 nije vozio po sredini trake, nego izvan kolnika. Prednjim dijelom motocikla udario je u povišeni zemljani dio. Pao je, te je nekontrolirano zajedno s motociklom klizio po kolniku. Preminuo je na mjestu događaja. Nije imao položeni vozački ispit za motocikle.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar Robinzon
Robinzon
11:40 04.07.2010.

Dobro da nitko nevin nije stradao.

Avatar Ivica6
Ivica6
11:43 04.07.2010.

Ma, svaki motocikl plombirati da ne može ići brže od 130 km/h! I tako u Hrvatskoj nebi smijeli voziti brže! A ako se plomba skine, oduzimati motocikle! Ili motociklima dozvoliti samo promet po posebnim stazama, ne dati im na cestu.

KE
keketz
13:04 04.07.2010.

Jedno je kad čitate članak o nekome i zgražate se, a drugo je kad poznajete tu osobu. RIP.