OMAR BIN LADEN

Moj je otac bio presretan kad je Amerika izabrala Busha

Foto: REUTERS
Moj je otac bio presretan kad je Amerika izabrala Busha
21.01.2010.
u 17:00
Iako se dugo nisu susreli, Omar ne vjeruje da će njegov otac ponovno napadati i smatra da je već pobijedio jer je uspio poniziti Ameriku.
Pogledaj originalni članak

Omar bin Laden, sin vođe Al-Qa’ide Osame bin Ladena, u intervjuu za časopis Rolling Stone tvrdi da je Al-Qa’ida uspjela u pokoravanju SAD-a. Međutim, upozorava da bi smrt njegova oca mogla pokrenuti daleko gore stvari od onoga što se sada događa. Omar kaže da je predsjednik SAD-a Barack Obama pogriješio što je odlučio poslati nove snage u Afganistan.

– Da sam na njegovu mjestu, predložio bih primirje. Afganistan nitko ne može pobijediti. To nema veze s mojim ocem, ali ima veze s ljudima koji tamo žive – rekao je Omar dodavši da je njegov otac bio sretan kada je na čelo SAD-a došao Bush.

– Kad se samo sjetim kako je on bio sretan kad je George W. Bush pobijedio na izborima u SAD-u! Rekao je da upravo netko takav treba toj zemlji, netko tko će napadati, trošiti novac i napraviti krah u državi – kazao je Omar. Iako se dugo nisu susreli, Omar ne vjeruje da će njegov otac ponovno napadati. Smatra da je Bin Laden već pobijedio.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

KV
Klr_Velikl
22:03 21.01.2010.

Afganistan = kolijevka Hrvata. :)

Očoćinskipe
22:52 21.01.2010.

ajoj... jadni Hrvati... samo ih sele... znači, Afganistan, to je sada najnovije?

MM
Mladen Miletić
18:59 21.01.2010.

Ameriku se nemože pobjediti i nema razloga ona pobjeđujer sve a usput i sama sebe... Kao na primjer probude se i trilijuni dolara fale nema ih . A što je najbolje nitko im nije ukrao a još bolje u svemu što su uspijeli uvjeriti naivne i neke demokrate, ostali im tako i tako nevjeruju...