Lazarevo, Srbija

Mladićev rođak: Ne bojim se uhićenja, nemam od čega bježati

Foto: Reuters/Pixsell
Mladićev rođak: Ne bojim se uhićenja, nemam od čega bježati
14.09.2011.
u 14:44
Protiv Branka Mladića još uvijek nije pokrenuta istraga iako je skrivao rođaka Ratka
Pogledaj originalni članak

Protiv Branka Mladića, u čijoj je kući u Lazarevu uhićen njegov rođak, haški optuženik Ratko Mladić, još uvijek nije pokrenuta istraga, piše Politika.

Iako je glavni haški tužitelj Serge Brammertz u povodu svog posjeta Beogradu zahtijevao da se provede istraga protiv svih koji su Mladiću pomagali u njegovu bijegu od zakona, Branko Mladić živi kao i do sada: obrađuje zemlju i poručuje neka svatko radi svoj posao.

– Ne plašim se uhićenja i nisam imao nikakvih problema s policijom otkako je Ratko Mladić uhićen. Ja pošteno radim svoj posao, bavim se poljoprivredom i ne mrdam dalje od sela, ne krijem se i ne bježim. Tako će biti i ubuduće, jer nemam od čega bježati – rekao je Branko Mladić novinarima Politike.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

OB
-obrisani-
14:54 14.09.2011.

boli me dupe koga budu ili ne budu srbi hapsili, ako budu njega unda moraju i pohapsit se one koji su ga smjestili i drzalu u manastiru melani hehehehe-boli me dupe za njih

Avatar cro1com
cro1com
11:12 15.09.2011.

Dok je terozirao se je smijao, a sad je malo tuzan? (NEMA LIJEKA PROTIV CELAVOSTI) :)

Avatar kobra11
kobra11
12:56 15.09.2011.

PROGNANI U „OLUJI\" TRAŽE 10,4 MILIJARDE DOLARA Američki sud prihvatio srpsku tužbu za „Oluju\" Dobra vest - Federalni sud u Čikagu oglasio se nadležnima da vodi proces protiv američke vojne kompanije L-3 MPRI, koja je obučavala hrvatsku vojsku i omogućila joj nabavku oružja. U obrazloženju konstatovano da tužba ima i dubinu i ozbiljnost